Η κοιλίτσα της φούσκωσε πολύ και μας τη δείχνει για πρώτη φορά στο πλευρό του συζύγου της!

Τόσο καιρό έκρυβε την κοιλίτσα της κάτω από τα ριχτά μπλουζάκια και τα μπουφάν, τώρα όμως μαζί με τον διάσημο ηθοποιό σύζυγό της, αποφάσισε να μας δείξει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Η κοιλίτσα της φούσκωσε πολύ και μας τη δείχνει για πρώτη φορά στο πλευρό του συζύγου της!

Έχουν αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι, πριν εννέα μήνες κράτησαν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους και τώρα σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς στο τρίτο τους μωρό. Η εικονιζόμενη είναι λάτρης των social media αλλά και της υγιεινής διατροφής-άσκησης. Σχεδόν επί καθημερινής βάσης «τροφοδοτεί» τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες τόσο δικές της όσο και με την κόρη της που κάνουν μαζί γιόγκα, ασκήσεις γυμναστικής, ενώ πολλές φορές δημοσιεύει φωτογραφίες με το τι τρώνε για να διατηρούνται σε φόρμα.

Μόλις χθες (4/4) η γνωστή μανούλα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Από το πλευρό της δεν έλειπε και ο σύζυγός της, που έβγαλαν μαζί πολλές φωτογραφίες, δημιουργώντας ένα μικρό βίντεο με αυτές!

Κάτω από τη φωτογραφία-βίντεο η Hilaria Baldwin έγραψε το πόσο πολύ της πάει αυτό το φόρεμα,κολακεύοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved