Φαίη Ξυλά: «Ο γιος μου είναι επτά μηνών και τον θηλάζω ακόμη. Δεν έχω βάλει χρονικό όριο!» (βίντεο)

Η Φαίη Ξυλά ήταν η σημερινή καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό.

Φαίη Ξυλά: «Ο γιος μου είναι επτά μηνών και τον θηλάζω ακόμη. Δεν έχω βάλει χρονικό όριο!» (βίντεο)

Η ηθοποιός σε μια εφ'ολης της ύλης συνέντευξη αποκάλυψε το πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της, πώς τα έχασε, πότε θα βαφτίσουν το παιδί τους με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, ποιο όνομα θα του δώσουν αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της μετά τον ερχομό του γιου τους στο σπίτι.

xk

«Ο γιος μου είναι 7 μηνών άντρακλας! Είμαι πολύ χαρούμενη, διανύω την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής μου», ανέφερε η 40χρονη ηθοποιός και συνέχισε, «Τον έχω συνέχεια στην αγκαλιά μου. Κοιμόμαστε και μαζί», αποκάλυψε λέγοντας πως το μωρό από τη μέρα που το πήραν στο σπίτι τους κοιμάται μαζί τους, στο δωμάτιό τους, στο κρεβάτι τους.

Επίσης ότι η μητρότητα δεν ήταν κάτι που σκεφτόταν ούτε κάτι που είχε προγραμματίσει με τον σύζυγό της. Το παιδί ποτέ δεν το επιδίωξαν, απλά προέκυψε. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι πριν κάνει το τεστ εγκυμοσύνης, κατάλαβε ότι ήταν έγκυος επειδή τα χέρια και τα πόδια της ήταν ζεστά. «Τα χέρια μου και τα πόδια μου ήταν ζεστά. Συνήθως είναι κρύα. Έτσι το κατάλαβα!».

Όταν η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε αν θήλασε καθόλου το μωρό της, εκείνη τους εξέπληξε με την απάντησή της, καθώς είπε ότι ακόμη και τώρα θηλάζει τον μικρό της πρίγκιπα. «Δεν ξέρω πότε θα σταματήσω ή μέχρι πότε θα τον θηλάζω. Δεν έχω βάλει χρονικό όριο στο θηλασμό!».

Η Φαίη Ξυλά μεταξύ άλλων, μίλησε για το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους και για το πότε σχεδιάζουν να γίνει η βάφτιση. «Το όνομα που θα δώσουμε στον γιο μας είναι Πάρης», είπε ενώ αποκάλυψε πώς η βάφτιση θα γίνει το καλοκαίρι όταν δεν θα έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις οι δυο τους!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο γιατί άφησε το μωρό της στο μαιευτήριο όταν πήρε εξιτήριο η ίδια και μάθετε πώς έχασε τα 25 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved