Γνωστός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς! (εικόνα)

Η σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή, είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί και δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία για να ανακοινώσει τα νέα.

Γνωστός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς! (εικόνα)

Ο επιθετικός που για τρία χρόνια τώρα ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, δημοσίευσε και εκείνος μια φωτογραφία στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram και η χαρά του δεν κρύβεται.

563w4ghr56uy

Ο ίδιος σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που η οικογένειά μας πρόκειται να μεγαλώσει! Σε αγαπώ Josie», ενώ η σύζυγός του στη δική της φωτογραφία έγραψε: «Δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό από την οικογένεια, και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πώς η δική μας θα μεγαλώσει. Scorer όπως πάντα ο σύζυγός μου!».

ytdhndhuer

Ο Marcus Berg, ο Σουηδός παίχτης, εντάχθηκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού το 2013 και η καριέρα του πήρε την ανιούσα με τις πολύ καλές εμφανίσεις του και την αποτελεσματικότητά του, καθώς στην πρώτη του χρονιά στην αθηναϊκή ομάδα σημείωσε 15 τέρματα στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει δύο χατ τρικ, ένα στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Άρη και ένα στον τελικό κυπέλλου εναντίον του ‎ΠΑΟΚ.

78956r7ijgh
678e5tfngjtyi k
tumblr n8wpt2TI751sncvxto5 500

Μαζί με τη Josefine Ringblom Berg, Fashion και lifestyle blogger, έχουν ακόμη δύο παιδιά, τη Jolie 4,5 ετών και τον Leonel, 2,5 ετών. Με το καλό να υποδεχτούν και το νέο μέλος στην οικογένειά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved