Πασίγνωστη Ελληνίδα μανούλα: Δείτε τι κάνει μπροστά στον καθρέφτη μαζί με την 5,5 ετών κόρη της!

Παντρεμένη με γνωστό ποδοσφαιριστή η γνωστή μανούλα, περνά λίγο χρόνο μαζί με την μικρότερη κόρη της.

Πασίγνωστη Ελληνίδα μανούλα: Δείτε τι κάνει μπροστά στον καθρέφτη μαζί με την 5,5 ετών κόρη της!

Έχει τέσσερις κόρες! Την 10χρονη Άννα Μαρία, τις 8χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και την 5,5 ετών Ηλιάνα. Τα κορίτσια είναι η απόλυτη προτεραιότητα τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της.

Χθες, (20/3) βράδυ, η γνωστή γυμνάστρια-επιχειρηματίας, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία όπου τη δείχνει να περιποιείται το πρόσωπό της μαζί με την κόρη της, Ηλιάνα. «Beaute night only for girls», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία, συνοδεύοντάς τη με πολλά emoticons.

IMG 1636 3

Η Ελένη Πετρουλάκη, είχε μιλήσει για πρώτη φορά στον «Ελεύθερο Τύπο» πριν αρκετά χρόνια για τον επτάχρονο Γολγοθά της και τις οκτώ προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, όπου τελικά κατάφερε να κάνει τέσσερα πανέμορφα κοριτσάκια χωρίς τη βοήθεια της επιστήμης!

«Έπειτα από δύο χρόνων σχέση με τον Ίλια (Ίβιτς), αποφασίζουμε ότι θέλουμε να κάνουμε παιδί. Ξεκινάμε να κάνουμε τις πρώτες εξετάσεις πρόληψης και ο τότε γυναικολόγος μου -γιατρός σε ιδιωτική κλινική- μου λέει αμέσως ότι πρέπει να μπούμε στη διαδικασία εξωσωματικής, αν και είμαι μόλις είκοσι έξι χρόνων. Γίνεται η πρώτη ορμονοθεραπεία, τα ωάρια είναι πάρα πολλά, περίπου σαράντα, αλλά η πρώτη προσπάθεια αποτυγχάνει... Γίνονται άλλες δύο προσπάθειες με διαφορά έξι μηνών. Πάλι χωρίς κανένα αποτέλεσμα... Αλλάζω πάλι γιατρό, ιδιώτη, και κάνω άλλες δύο αποτυχημένες προσπάθειες.

eleni

Πηγαίνω σε τρίτο γιατρό στην Ιταλία το 1999, πάλι ιδιώτη. Ξανά η ίδια ιστορία. Δύο προσπάθειες και κάθε φορά έμενα στην Ιταλία ενάμιση μήνα. Πολλά χρήματα, μεγάλη ψυχική οδύνη, ταλαιπωρία και το αποτέλεσμα για άλλη μία φορά κανένα. Γυρίζω από την Ιταλία και κάνω μία έβδομη προσπάθεια τον Οκτώβριο. Τίποτε...

Στα τέλη του 2003 πηγαίνω στον γυναικολόγο που έχω μέχρι και σήμερα. Εκείνος βλέπει όλες τις εξετάσεις, μου εξηγεί ότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και τσάμπα όλα αυτά τα χρόνια έκανα εξωσωματικές! Το Μάιο του 2004 μένω έγκυος στην Αννα-Μαρία»...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved