Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου τους! Είναι ένας γλύκας και έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο!

Μόλις χθες, σας ανακοινώσαμε ότι οι δυο τους έγιναν γονείς και πριν μερικά λεπτά δημοσίευσαν τόσο ο χαρούμενος μπαμπάς όσο και η μαμά φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους!

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου τους! Είναι ένας γλύκας και έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο!

{youtube}z_aC5xPQ2f4{/youtube}

Την πιο γλυκιά όμως, τη δημοσίευσε η για πρώτη φορά μαμά του μικρούλη και έκανε το διαδίκτυο να λιώσει από τη γλύκα του. Στη φωτογραφία φαίνεται ο νεογέννητος Shaffer Chimere Smith Jr. στο στήθος της μαμάς του.

yjtgfyjk

«Επιτρέψτε μου να σας συστήσω τον Shaffer Chimere Smith Jr! ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΡΑΚΙ! Τώρα καταλαβαίνω πώς είναι η καρδιά να βγαίνει έξω από το σώμα και να χτυπάει ασταμάτητα! Αγάπη μου σε ευχαριστώ για το ωραιότερο δώρο του κόσμου. Σε αγαπώ ως το φεγγάρι και πάλι πίσω!», έγραψε η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή της R&B.

neyo crystal aef73d09 23a2 44ba af69 74d7593b902a

Εκτός από τη μαμά Crystal, φωτογραφία δημοσίευσε και Ne-Yo. O σταρ της R&B που έχει ακόμη δύο παιδιά την Madilyn Grace, 5 ετών, και τον Mason Evan, 4 ετών, από την πρώην σύζυγό του Monyetta Shaw, σχολίασε κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Καλωσόρισες στον κόσμο, μικρό αντράκι! (Χα! Τώρα ο Mason θα είναι μεγάλος αδερφός) Έχεις μια μεγάλη οικογένεια για να σε προσέχει τώρα και για πάντα. Όλοι θα σε αγαπάμε μέχρι θανάτου. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να μην λείψει τίποτε και ποτέ από τα παιδιά μου. Crystal σε αγαπώ! Σε ευχαριστώ για αυτό το όμορφο δώρο που μου χάρισες!».

56rthbr4hu6yw

{youtube}2J2dwFVZHsY{/youtube}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved