Διαγωνισμός Mothersblog: Κερδίστε 4 διπλές ετήσιες κάρτες για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με αφορμή τη νέα σειρά στο Disney Junior «Η Φρουρά των Λιονταριών»!

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι έγινε μετά τον Βασιλιά των Λιονταριών; Η νέα σειρά του Disney Junior «Η Φρουρά των Λιονταριών» έρχεται για να δώσει απαντήσεις!

Διαγωνισμός Mothersblog: Κερδίστε 4 διπλές ετήσιες κάρτες για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με αφορμή  τη νέα σειρά στο Disney Junior «Η Φρουρά των Λιονταριών»!

Η Disney γιορτάζει τη μεγάλη αυτή επιστροφή και προσφέρει 4 διπλές ετήσιες κάρτες (μία για ένα ενήλικα και μία για ένα παιδί 3-12 ετών) για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά λιονταράκια και τα άλλα ζωάκια που πρωταγωνιστούν στη σειρά και να μάθουν για αυτά όσες φορές θέλουν μέσα σε ένα χρόνο!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και ίσως είστε εσείς ένας από τους 4 μεγάλους τυχερούς.

{youtube}xUnieeiLk0g{/youtube}

Η σειρά Η Φρουρά των Λιονταριών αφηγείται την ιστορία του Κάϊον, γιου του Σίμπα και της Νάλα, ο οποίος γίνεται αρχηγός της Φρουράς των Λιονταριών, μίας ομάδας ζώων με στόχο την προστασία του Βασιλείου. Η σειρά κάνει πρεμιέρα με το διπλό επεισόδιο «Η Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή», το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 10 το πρωί στο Disney Junior και από την Δευτέρα 18 Απριλίου θα συνεχιστεί με εβδομαδιαία επεισόδια την ίδια ώρα. Το τραγούδι των τίτλων της σειράς ερμηνεύει ο Διονύσης Σχοινάς.

* Οι ετήσιες κάρτες δεν περιλαμβάνουν είσοδο για τις εκπαιδευτικές παρουσιάσεις των θαλάσσιων θηλαστικών και η ισχύς τους είναι για 1 χρόνο από την ημέρα της κλήρωσης.

Η σειρά «Η Φρουρά των Λιονταριών» προβάλλεται στο Disney Junior μέσω του OTE TV

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

{iframe}https://apps.clickhouse.gr/index.php?option=com_competitions&view=apply&id=118&liveurl=http://www.mothersblog.gr|100%|700{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved