Σοκ! Σεξουαλική επίθεση σε μητέρα και στον 4χρονο γιο της στην Αυστρία

Σεξουαλική επίθεση δέχτηκε σε ένα θαλάσσιο πάρκο στην Αυστρία, μια 37χρονη μητέρα μαζί με τον 4χρονο γιο της.

Σοκ! Σεξουαλική επίθεση σε μητέρα και στον 4χρονο γιο της στην Αυστρία

Η επίθεση έγινε από έναν άνδρα που «με δυσκολία μιλούσε γερμανικά αλλά προσπάθησε να πιάσει κουβέντα μαζί της» , σύμφωνα με την εφημερίδα Kurier daily.

Η γυναίκα κολυμπούσε με το γιο της στην πισίνα της πόλης την περασμένη Κυριακή, όταν ένας άντρας, που μετά βίας μιλούσε γερμανικά, την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί. Όταν εκείνη δεν του έδωσε σημασία, έπεσε μέσα στην πισίνα στο πάρκο που κολυμπούσε το παιδί και το άρπαξε. Το έβαλε στους ώμους του κι άρχισε να τρέχει προς ένα απόμερο σημείο του πάρκου και κρύφτηκε πίσω από ένα ψεύτικο καταρράκτη.

32076EAE00000578 3484046 image a 48 1457533874210

Η πανικόβλητη μητέρα τον κυνήγησε και τον βρήκε να κρύβεται μαζί με το παιδί μέσα σε μια σπηλιά. Ευτυχώς το αγόρι δεν είχε πάθει το παραμικρό. Μόλις η μητέρα μπήκε μέσα στη σπηλιά ο άνδρας την άρπαξε την ακινητοποίησε κι άρχισε να τη χαϊδεύει παντού. Η γυναίκα πάλεψε και κατάφερε να απελευθερωθεί, πήρε το γιο της κι άρχισαν να τρέχουν.

Ο δράστης εξαφανίστηκε αμέσως μετά. Η 37χρονη σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Kleine Zeitung, ήταν τόσο σοκαρισμένη που δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία την ίδια μέρα, παρά μόνο την επόμενη. Στην κατάθεση της είπε ότι ο άνδρας εμφανίστηκε από το πουθενά και πως η ίδια δεν πρόλαβε καν να φωνάξει «βοήθεια». Η αστυνομία του Klagenfurt ανέφερε πως προσπαθούν μέσα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το πάρκο να εντοπίσουν το δράστη, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο καθώς το συγκεκριμένο μέρος είχε τουλάχιστον 500 επισκέπτες εκείνη τη μέρα.

Οι αρχές της χώρας επιβεβαιώνουν πως οι σεξουαλικές επιθέσεις στη χώρα βρίσκονται στο ανώτατο επίπεδο με κατά μέσο όρο 12 εγκλήματα αυτού του είδους να αναφέρονται καθημερινά. Από την Πρωτοχρονιά και μετά 24 επιθέσεις σε βάρος γυναικών έχουν καταγραφεί με την Βιέννη και το Σάλτσμπουργκ να είναι οι πόλεις που αναφέρονται πιο συχνά ανάλογα περιστατικά. Μέχρι στιγμής πάντως, μόλις 25 από τις 343 σεξουαλικές επιθέσεις έχουν συνδεθεί με πρόσφυγες και μετανάστες στην χώρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved