Η δημόσια εμφάνιση που προκάλεσε ερωτήματα. Είναι έγκυος η διάσημη ηθοποιός;

Η τελευταία της εμφάνιση προκάλεσε πολλά ερωτηματικά καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που διέκριναν μια κοιλίτσα μέσα από το χρυσό φόρεμά που φορούσε στην πρεμιέρα της νέας κινηματογραφικής ταινίας όπου πρωταγωνιστεί.

Η δημόσια εμφάνιση που προκάλεσε ερωτήματα. Είναι έγκυος η διάσημη ηθοποιός;
ye5ye45y3
ythdtyjdtynjrt6

Η ίδια έχει ένα παιδί από τον πρώτο της γάμο. Η ίδια χώρισε πριν καλά γεννήσει την κορούλα της. Τότε, είχε περάσει αρκετές δύσκολες καταστάσεις αλλά είχε πάρει την απόφαση να κρατήσει το παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της.

laragdgsadfg

Τώρα, έχοντας γυρίσει σελίδα στη ζωή της και πιο υγιής από ποτέ, ξεκίνησε τα νέα επαγγελματικά της βήματα, καθώς μετά την ταινία «Annemin Yarası-Η πληγή της Μητέρας μου» πρωταγωνιστεί σε μία νέα τούρκικη σειρά με τίτλο «Gecenin Kralicesi-Βασίλισσα της Νύχτας».

Μόλις χθες, ο φωτογραφικός συνέλαβε τη Meryem Uzerli μαζί με τον φημολογούμενο ηθοποιό σύντροφό της Ozan Guven. Η ίδια τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει αφήσει τη Γερμανία όπου διέμενε μαζί με την κορούλα της Lara, και μετακόμισε στην Τουρκία. Αν και οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, βρίσκονται συνέχεια μαζί, ανεβάζουν φωτογραφίες στο διαδίκτυο, ενώ η Meryem έχει εκπληκτική σχέση με τον γιο του ηθοποιού.

1 d
3 d
6 d
4 d
345yhrth

Τώρα, εάν είναι ή όχι έγκυος η Meryem Uzerli ο καιρός θα δείξει, καθώς μια εγκυμοσύνη είναι δύσκολο να κρυφτεί, ειδικά αν είναι σε προχωρημένο στάδιο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved