Οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες έχουν φουντώσει και τη θέλουν μετά από 10 χρόνια να είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

Οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Η ίδια δεν έχει αποκαλύψει τίποτε ακόμη, κρατώντας το στόμα της επτασφράγιστο. Οι χθεσινές τις φωτογραφίες όμως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, φούντωσαν ακόμη περισσότερο της φήμες.

Όπως μπορείτε να δείτε, η ίδια φορά μια ψηλόμεση φούστα, ωστόσο διακρίνεται πως η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει!

56uetyhjdtyuj
ertuhdjdetyierytu

Από τη στιγμή που η Kate Holmes χώρισε με τον Tom Cruise το 2012, οι παπαράτσι καραδοκούσαν για το ποιος θα ήταν η επόμενη σχέση της. Η διάσημη ηθοποιός όμως, ποτέ δεν έδωσε τροφή για σχόλια και φωτογραφίες.

Πριν ένα χρόνο ο φωτογραφικός φακός του US magazine τους είχε τσακώσει μαζί αποκλειστικά, να είναι χέρι χέρι με τον διάσημο 47χρονο ηθοποιό Jamie Foxx. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2014 στο Χάμπτονς και από τότε είναι αχώριστοι.

 τγβ

Ο πρωταγωνιστής του Annie, περνάει αρκετό χρόνο μαζί της τόσο στο σπίτι της ηθοποιού όσο και το δικό του σπίτι, ενώ εκτός από τις φήμες που τους θέλουν να γίνονται γονείς ξανά, (ο ηθοποιός έχει μια κόρη 21 ετών και μία επτά ετών, ενώ η Kate έχει μια κόρη από τον πρώτο της γάμο με τον Tom Cruise), κυκλοφορούν και οι φήμες ότι έχουν αρραβωνιαστεί, καθώς η διάσημη ηθοποιός φορά βέρα στο χέρι.

amie foxx katie holmes marriage rumors wedding ring 02 b2866
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved