Το φωτογραφικό άλμπουμ από το Baby Shower διάσημης ηθοποιού και η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού!

Η υπέραλαμπρη διάσημη μανούλα, γιόρτασε την εγκυμοσύνη της με το baby shower που διοργάνωσε το Σάββατο 5 Μαρτίου, στο σπίτι του μάνατζερ της στο δυτικό Hollywood.

Το φωτογραφικό άλμπουμ από το Baby Shower διάσημης ηθοποιού και η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού!

Η ηθοποιός, που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, εμφανίστηκε στον χώρο φορώντας ένα ριχτό μπλουζάκι με V και μαύρο δερμάτινο κολάν. Το σύνολο ολοκλήρωνε ένα μικρό μαύρο τσαντάκι Valentino.

anne baby shower zoom 73e419bc 8d4a 4a5c 8281 421e1041d2e9

Αν και μέχρι στιγμής η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού της, η σύζυγός του Matthew McConaughey, Camila Alves, εμφανίστηκε στο πάρτι κρατώντας στα χέρια της ένα ροζ καλάθι με το διακριτικό γράμμα “G" (Girl) -"Κ" (Κορίτσι).

640 camila alves babyshower ffn
camila alves zoom bdfa2aec 02bf 46c4 a173 f7e9905b79ed

«Τα χρώματα των δώρων ήταν ουδέτερα, με το μόνο διαφορετικό να είναι της Camila», είπε πηγή σε γνωστό αμερικάνικο περιοδικό!

Μερικά από τα δώρα ήταν κουβερτούλες, φορμάκια, ένα λούτρινο κουνιστό αλογάκι και πολλά φανελάκια. «Υπήρχαν πολλά γέλια ενώ οι κυρίες της παρέας χειροκροτούσαν κάθε φορά που συνέβαινε κάτι συνταρακτικό. Περνούσαν υπέροχα!», είπε η πηγή.

1280 anne hathaway 513022638

Η εγκυμοσύνη της Anne Hathaway, αποκαλύφθηκε τον Νοέμβριο. Μαζί με τον σύζυγό της Adam Shulman, που είναι σχεδιαστής κοσμημάτων, περιμένουν το πρώτο τους παιδί και πλέον ζουν σε πελάγη ευτυχίας, ανυπομονώντας να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδί τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 στην California, μετά από 4 χρόνια σχέσης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved