#OneDayIWill-Το Doodle της Google αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! (βίντεο)

#OneDayIWill, αυτό είναι το «μότο» στο Doodle της Google για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας για το 2016.

#OneDayIWill-Το Doodle της Google αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! (βίντεο)

Με τη φράση «Μια μέρα θα...», η Google επέλεξε για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Doodle να είναι αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες, μικρές και μεγάλες, με όνειρα και άξιες που στο μέλλον μπορεί να μας απασχολήσουν!

Για να δημιουργηθεί το παρακάτω βίντεο, η Google επισκέφτηκε 13 χώρες και ζήτησε από 337 γυναίκες να συμπληρώσουν τη φράση «Μια μέρα θα...».

Δείτε όλα τα Doodle της Google εδώ!

Από τα νήπια μέχρι τις ηλικιωμένες, τις γυναίκες στο Σαν Φρανσίσκο, το Ρίο ντε Τζανέιρο, την Πόλη του Μεξικού, το Κάιρο, το Λάγος, το Βερολίνο, το Λονδίνο, το Παρίσι, Μόσχα, Τζακάρτα, Νέο Δελχί και Τόκιο είχαν όλες έλαμψαν με τη δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα! Με την ερώτηση «Μια μέρα θα...», περισσότερες χορευτικές κινήσεις εξελίχτηκαν, περισσότερα «κόλλα πέντε» και περισσότερες αγκαλιές, που θα μπορούσαν να χωρέσουν ποτέ σε ένα βίντεο.

Δεν είναι πάντα εύκολο να ειπωθεί το όνειρο του καθενός, γι’ αυτό και όταν οι γυναίκες που συνάντησε τυχαία στο δρόμο η Google, προσπάθησαν να εκφράσουν τις προσδοκίες τους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, με τις δικές τους μοναδικές κινήσεις!

Δείτε το Doodle της Google, παρακάτω

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved