Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Φωτογραφίες από τις πρώτες τους οικογενειακές διακοπές στις Άλπεις!

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge δημοσίευσαν νέες τους φωτογραφίες μαζί με τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte, για να σηματοδοτήσουν τις πρώτες τους οικογενειακές διακοπές.

Μπορεί να είναι σύζυγοι, αλλά όταν πρόκειται για έναν χιονοπόλεμο, ακόμη και εκεί φαίνεται πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, δεν χάνουν τη φλόγα της αγάπης και του έρωτά τους.

O Πρίγκιπας William και η Kate έναν ένα σύντομο διάλειμμα για σκι, στους χιονισμένους πρόποδες των γαλλικών Άλπεων. Από κοντά τους δεν έλειπαν τα παιδιά τους, πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η τετραμελής οικογένεια κάνει διακοπές, και αυτός είναι και ο λόγος που δημοσίευσαν έξι οικογενειακές φωτογραφίες για να τιμήσουν το γεγονός.

Στις Γαλλικές Άλπεις, έφτασαν την Τετάρτη το βράδυ και την επόμενη μέρα, όταν λήφθηκαν οι εικόνες, τόσο ο πρίγκιπας George όσο και η πριγκίπισσα Charlotte, είχαν την πρώτη τους εμπειρία παίζοντας στο χιόνι, μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά!

Στις φωτογραφίες το βασιλικό ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές, ενώ στο πρόσωπό τους είναι αποτυπωμένη η αγάπη και ο έρωτας που έχει ο ένας για τον άλλο. Όσο για τα παιδιά, σε όλες τις φωτογραφίες φαίνονται χαμογελαστά. Η Charlotte μεγαλώνει γρήγορα το ίδιο συμβαίνει όμως και με τον πρωτότοκο γιο της οικογένειας, πρίγκιπα George.

Το παλάτι σχολίασε σε ανάρτησή του στα δημοφιλή μέσα: «Ο Δούκας και η Δούκισσα με χαρά μοιράζονται μαζί σας νέες φωτογραφίες από την οικογένειά τους, απολαμβάνοντας τις πρώτες τους μικρές χειμερινές οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους στις Γαλλικές Άλπεις. Ο Δούκας και η Δούκισσα προσκάλεσαν τον βασιλικό φωτογράφο John Stillwell να τους φωτογραφίσει νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα.
Αυτές είναι οι πρώτες οικογενειακές διακοπές που κάνουν οι τέσσερίς τους, και η πρώτη φορά που τα παιδιά τους έπαιξαν με το χιόνι!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved