Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Φωτογραφίες από τις πρώτες τους οικογενειακές διακοπές στις Άλπεις!

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge δημοσίευσαν νέες τους φωτογραφίες μαζί με τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte, για να σηματοδοτήσουν τις πρώτες τους οικογενειακές διακοπές.

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Φωτογραφίες από τις πρώτες τους οικογενειακές διακοπές στις Άλπεις!
prince 5 3590134b

Μπορεί να είναι σύζυγοι, αλλά όταν πρόκειται για έναν χιονοπόλεμο, ακόμη και εκεί φαίνεται πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, δεν χάνουν τη φλόγα της αγάπης και του έρωτά τους.

prince 2 3590133b
prince william 1 3590132b

O Πρίγκιπας William και η Kate έναν ένα σύντομο διάλειμμα για σκι, στους χιονισμένους πρόποδες των γαλλικών Άλπεων. Από κοντά τους δεν έλειπαν τα παιδιά τους, πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η τετραμελής οικογένεια κάνει διακοπές, και αυτός είναι και ο λόγος που δημοσίευσαν έξι οικογενειακές φωτογραφίες για να τιμήσουν το γεγονός.

prince 6 3590131b

Στις Γαλλικές Άλπεις, έφτασαν την Τετάρτη το βράδυ και την επόμενη μέρα, όταν λήφθηκαν οι εικόνες, τόσο ο πρίγκιπας George όσο και η πριγκίπισσα Charlotte, είχαν την πρώτη τους εμπειρία παίζοντας στο χιόνι, μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά!

prince 4 3590130b

Στις φωτογραφίες το βασιλικό ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές, ενώ στο πρόσωπό τους είναι αποτυπωμένη η αγάπη και ο έρωτας που έχει ο ένας για τον άλλο. Όσο για τα παιδιά, σε όλες τις φωτογραφίες φαίνονται χαμογελαστά. Η Charlotte μεγαλώνει γρήγορα το ίδιο συμβαίνει όμως και με τον πρωτότοκο γιο της οικογένειας, πρίγκιπα George.

prince george char 3590129b

Το παλάτι σχολίασε σε ανάρτησή του στα δημοφιλή μέσα: «Ο Δούκας και η Δούκισσα με χαρά μοιράζονται μαζί σας νέες φωτογραφίες από την οικογένειά τους, απολαμβάνοντας τις πρώτες τους μικρές χειμερινές οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους στις Γαλλικές Άλπεις. Ο Δούκας και η Δούκισσα προσκάλεσαν τον βασιλικό φωτογράφο John Stillwell να τους φωτογραφίσει νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα.
Αυτές είναι οι πρώτες οικογενειακές διακοπές που κάνουν οι τέσσερίς τους, και η πρώτη φορά που τα παιδιά τους έπαιξαν με το χιόνι!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved