Η κόρη της έπεσε με το κεφάλι στην άσφαλτο και η διάσημη μαμά δεν κατάλαβε τίποτε! (εικόνες)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη μαμά είναι αφηρημένη. Θυμόσαστε όταν είχε διαρρεύσει, ότι είχε ξεχάσει τη μικρή της κόρη σε κάποιο ξενοδοχείο;

Αυτή τη φορά η 35χρονη σταρ, ήταν τόσο αφηρημένη, που η δύο ετών κόρη της, έπεσε με το κεφάλι στην άσφαλτο και εκείνη στην κυριολεξία δεν κατάλαβε, ΤΙΠΟΤΑ!

Φορώντας τόσο η Kim Kardashian όσο και η κόρη της μαύρα αθλητικά ρούχα και παπούτσια, επισκέφθηκαν μαζί με φίλους γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών για να αγοράσουν παιχνίδια. Τη North, κρατούσε από το χέρι ένα άλλο κορίτσι μεγαλύτερης ηλικίας, τη στιγμή που έπεσε, ενώ περπατούσε μερικά βήματα πιο πίσω από τη μαμά της.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, η Kim είναι αφηρημένη και συνεχίζει να περπατά, ενώ η κόρη της έχει πέσει με το κεφάλι στο δρόμο, χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει. Η North, από αντίδραση, στηρίχτηκε στο ένα της χέρι, ενώ το κορίτσι που την κρατούσε και η βοηθός της γνωστής μαμάς, έσπευσαν να τη βοηθήσουν να σηκωθεί.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Kim συνειδητοποίησε τι συνέβη, βοηθώντας την κόρη της να καθαρίσει τα ρούχα της. Η 35χρονη, όπως ακούγεται σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, ενώ φήμες τη θέλουν να έχει επισκεφθεί ήδη τον δικηγόρο της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved