Δείτε τα νεογέννητα διδυμάκια που αγκαλιάζονται όταν κάνουν μπάνιο! (βίντεο)

Το τρυφερό βίντεο με το πρώτο μπάνιο δύο νεογέννητων μωρών που αγκαλιάζονται, έχει μεγάλη απήχηση στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα.

Δείτε τα νεογέννητα διδυμάκια που αγκαλιάζονται όταν κάνουν μπάνιο! (βίντεο)

Όπως θα δείτε, τα μωράκια απολαμβάνουν το μπάνιο τους χωρίς να διαμαρτύρονται. Με κλειστά τα μάτια, δέχονται με ευχαρίστηση το νερό που πέφτει στο κεφαλάκι τους, χωρίς να αποχωρίζεται το ένα το άλλο. Αγκαλιάζονται μέχρι τη στιγμή που βγαίνουν από το νερό για να ντυθούν.

Με αφορμή το βίντεο να θυμάστε ότι η επαφή του μωρού με το νερό είναι πολύ σημαντική. Μη ξεχνάτε ότι το κολυμπούσε τόσους μήνες στο αμνιακό υγρό. Το μπάνιο του μωρού σας μπορεί να είναι απόλαυση! Περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί του και είναι μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορείτε να μοιραστείτε με το σύντροφό σας.

Είναι φυσιολογικό οι μητέρες να αγχώνονται για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να πλένουν το μωρό τους χωρίς να κινδυνεύει να χτυπήσει.

Πολλές μητέρες το βρίσκουν ευκολότερο να πλένουν το μωρό τους με το σφουγγάρι στην αλλαξιέρα την πρώτη εβδομάδα, ώσπου να νιώσουν πως μπορούν να το χειρίζονται με μεγαλύτερη άνεση. Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που θα χρειαστεί είναι να πλύνετε το μωρό σας με ένα χλιαρό, υγρό πανάκι ή σφουγγάρι.

Φροντίστε ωστόσο το δωμάτιο να είναι ζεστό και να έχετε μια ζεστή πετσέτα κάτω απ’ το σώμα του για να το στεγνώσετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved