Aegean For Families - Ταξιδέψτε σε Γερμανία και Ολλανδία οικογενειακώς!

Έχετε σκεφθεί ποτέ να πάτε ένα ταξίδι σε έναν κόσμο παντελώς διαφορετικό; Να μείνετε σε μια παραμυθούπολη, ή ακόμα και μέσα σε μια διαστημική πόλη; Πώς θα ήταν άραγε αν είχατε την δυνατότητα να αισθανθείτε και πάλι παιδί και να περάσετε ανέμελες στιγμές μαζί με τα παιδιά σας;

Aegean For Families - Ταξιδέψτε σε Γερμανία και Ολλανδία οικογενειακώς!

Αν ναι, τότε σας έχουμε την λύση. Επιλέξτε ένα ταξίδι σε θεματικό Πάρκο και ταξιδέψτε σε έναν παραμυθένιο τόπο με όλη την οικογένεια. Στην συνέχεια του άρθρου θα βρείτε προτάσεις για ταξίδια σε θεματικά πάρκα της Ευρώπης που ίσως δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν.

• Efteling- Ολλανδία

UITYIT

Το πάρκο αυτό βρίσκεται στην Ολλανδία και ονομάζεται Efteling και παρ’όλο που δεν είναι τόσο γνωστό όπως άλλα θεματικά πάρκα, θα σας μαγέψει. Στο πάρκο αυτό θα ταξιδέψετε σε έναν παραμυθένιο κόσμο όπου πρίγκιπες, «μαγεμένες» βασιλοπούλες, νεράιδες, ζώα και ξωτικά θα σας περιμένουν για να κάνουν τις διακοπές σας ονειρεμένες. Επιπλέον, θα βρείτε θέατρα που παρουσιάζουν παραστάσεις μιούζικαλ, μουσεία που εκθέτουν αντικείμενα από το παρελθόν γεμάτα μυστήριο και φεστιβάλ καρναβαλιού με στολές παραδοσιακού χαρακτήρα από χώρες όλου του κόσμου. Φυσικά μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Raveleijn, την πιο πρόσφατη ατραξιόν του πάρκου, που αποτελεί μια μυστηριώδη πόλη με ζωντανά άλογα και ιππότες. Εκεί, σε μια διαδραστική εμπειρία, πέντε παιδιά έχουν την δυνατότητα να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην μάχη κατά του «κακού» δυνάστη. Και επειδή το πάρκο είναι φτιαγμένο για να καλύπτει όλα τα γούστα, οι πιο τολμηροί μπορούν να κάνουν μια βόλτα στο στοιχειωμένο κάστρο, ενώ οι λάτρεις της περιπέτειας μπορούν να κάνουν ένα «ταξίδι» με το μυστηριώδες πλοίο του Ιπτάμενου Ολλανδού το οποίο περνά από μια γέφυρα με 70 χλμ ταχύτητα. Τέλος, το πάρκο διαθέτει και ξενοδοχείο, το Efteling Hotel, όπου θα βρείτε δωμάτια και σουίτες που δανείζονται τα θέματά τους από τα αγαπημένα παραμύθια των παιδιών. Επομένως, μην το σκέφτεστε άλλο. Βρείτε την περίοδο εκείνη που τα σχολεία είναι κλειστά και είναι βολική για όλη την οικογένεια και κάντε κράτηση.

• Europa Park – Γερμανία

ETYETYER

Το Europa-Park είναι το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Γερμανίας και το δεύτερο πιο δημοφιλές πάρκο αναψυχής στην Ευρώπη , μετά από την Disneyland του Παρισιού. Βρίσκεται στην πόλη Freiburg, κοντά στα Γαλλικά και Ελβετικά σύνορα και αυτό που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, είναι οι θεματικές ενότητες του που αναφέρονται σε 12 ευρωπαϊκές χώρες. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του Europa Park, έχουν την δυνατότητα να «ταξιδέψουν» μέχρι την Ιταλία και να παρακολουθήσουν μια αναπαράσταση από το Καρναβάλι της Βενετίας, να γνωρίσουν τον Πίτερ Πάν στην Ολλανδία ακόμα και να να δούν από κοντά έναν διαστημικό σταθμό στην Ρωσία. Στην Αυστρία σας περιμένουν βόλτες υψηλής αδρεναλίνης με ρόλερ κόστερ, ενώ στην περιοχή της Αγγλίας, μην παραλείψετε μια βόλτα με το κλασικό Λονδρέζικο λεωφορείο. Η διασκέδαση όμως δεν σταματάει εδώ. Το Wodan Timburcoaster είναι η νέα μεγάλη ατραξιόν του πάρκου, ένα φανταστικό ρόλερ κόστερ με τελική ταχύτητα τα 100 χλμ. την ώρα που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και των πιο τολμηρών. Επιπλέον, το Universe of Energy/Dinosaur Ride σας στέλνει πίσω στην Jurassic εποχή όπου θα ζήσετε μια αξέχαστη περιπέτεια με δεινόσαυρους. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που σας περιμένουν. Ταξιδέψτε λοιπόν στο Europa Park, το πιο δημοφιλές θεματικό πάρκο τις Γερμανίας και απολαύστε το με την οικογένεια σας.

Και αν σκέφτεστε την διαδικασία του ταξιδιού με παιδιά, σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η ΑEGEAN στην προσπάθεια της να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τα ταξίδια των γονιών με τα παιδιά τους, σχεδίασε το ΑEGEAN For Families, ένα σύνολο υπηρεσιών που έχουν ως στόχο το οικογενειακό ταξίδι με αεροπλάνο να αποτελεί την πιο ευχάριστη, απρόσκοπτη και οικονομική εμπειρία για όλα τα μέλη της οικογένειας. Η εμπειρία του οικογενειακού ταξιδού γίνεται πλέον ευκολότερη από ποτέ, αρκεί να την προγραμματίσετε βήμα-βήμα στο στο site της AEGEAN (http://el.aegeanair.com/taksidepste/for-families/).

Μην χάνετε λοιπόν χρόνο κλείστε αεροπορικά εισιτήρια για όλη την οικογένεια και ετοιμάστε βαλίτσες για ένα παραμυθένιο ταξίδι στα πιο εντυπωσιακά θεματικά πάρκα της Ευρώπης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved