Διαγωνισμός Mothersblog: 4 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ραβδομπλέντερ της σειράς MQ3 & MQ5 της Braun

Αγαπητές μαμάδες και μπαμπάδες, το Mothersblog σε συνεργασία με την Braun κάνουν δώρο σε τέσσερις τυχερούς από ένα ραβδομπλέντερ της σειράς MQ3 & MQ5 της Braun που θα σας εξυπηρετήσουν στην προετοιμασία των βρεφικών και παιδικών γευμάτων.

Διαγωνισμός Mothersblog: 4 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ραβδομπλέντερ της σειράς MQ3 & MQ5 της Braun

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί.

617x370 3

Η επιτυχημένη πολτοποίηση είναι μία κρίσιμη διαδικασία κατά τα στάδια του απογαλακτισμού των βρεφών. Η διαδικασία αυτή γίνεται εύκολη με το κατάλληλο εργαλείο. Τα πρώτα μείγματα τροφής των βρεφών πρέπει να είναι απολύτως λεία και απαλά για να τα δεχτούν ομαλά τα βρέφη. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται τέλεια με τη σειρά MQ Ραβδομπλέντερ της Braun απευθείας μέσα στο σκεύος που μαγειρεύεται η τροφή ή στο κύπελλο της Braun 850ml με δοσομετρητή για έλεγχο της ποσότητας.

Η ράβδος είναι το ιδανικό εργαλείο για την πολτοποίηση για 2 λόγους:

1) Μπορεί μέσα στο βαθύ κύπελλο να αντιμετωπίσει και μία ελάχιστη ποσότητα τροφής χωρίς σπατάλη υλικών και χρόνου. Το γεγονός αυτό είναι σημαντικό ιδιαίτερα κατά τα πρώτα στάδια απογαλακτισμού που οι ποσότητες που τρώει το βρέφος μπορεί να είναι ακόμα και 2 κουταλιές.
2) Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να πολτοποιεί και επιφέρει ένα απολύτως ομοιόμορφο, βελούδινο και απαλό αποτέλεσμα, ευχάριστο και ιδανικό για τα βρέφη ώστε να ξεκινήσουν θετικά την πρώτη τους επαφή με τις στερεές τροφές.

Χαρακτηριστικά των Ραβδομπλέντερς

  • Απολύτως κοφτερές και δυνατές λεπίδες
  • Πολύ δυνατό μοτέρ έως και 750W
  • Ράβδος σε σχήμα καμπάνας με ρηχό πάτο

Όφελος

  • Τέλεια ομοιόμορφη πολτοποίηση χωρίς κομματάκια τροφής
  • Τέλειο κόψιμο σκληρών τροφών όπως κρέας, τυρί, ξηροί καρποί, σκληρά λαχανικά
  • Καθαρή πολτοποίηση μέσα στο σκεύος μαγειρέματος χωρίς πιτσίλισμα.
  • Καμία απώλεια ποσότητας τροφής στον πάτο της ράβδου

Μαζί με το ραβδομπλέντερ θα παραλάβετε & έναν οδηγό παιδικής διατροφής με συμβουλές και συνταγές 22σελ, στα ελληνικά.

{iframe}https://apps.clickhouse.gr/index.php?option=com_competitions&view=apply&id=104&liveurl=http://www.mothersblog.gr|100%|700{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved