Τι και αν έγινε μανούλα πριν 5 μήνες. Παραμένει sexy και το δείχνει (εικόνες)

Η διάσημη ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μανούλα τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη (2015) και τώρα ποζάρει δείχνοντάς μας το καλλίγραμμο κορμί που απέκτησε μετά τη γέννηση του γιου της, πέντε μήνες μετά.

Τι και αν έγινε μανούλα πριν 5 μήνες. Παραμένει sexy και το δείχνει (εικόνες)

Η 28χρονη ηθοποιός είναι αρκετά ενθουσιασμένη και απολαμβάνει το νέο της ρόλο ως μαμά. Το ίδιο όμως ισχύει και για τον σύζυγό της που όπως λέγεται ήταν γεννημένος να γίνει μπαμπάς.

 gh

Εκτός από μαμά όμως, η Νάγια Ριβέρα, είναι και γυναίκα! Αυτός είναι και ο λόγος που ήθελε να επανέλθει γρήγορα στα κιλά της, αποκτώντας τη φόρμα που είχε και πριν μείνει έγκυος. Άλλωστε ήταν και είναι γνωστή για τους κοιλιακούς της και το αβισαλέο και μεγάλο ντεκολτέ της, που προβάλει με κάθε ευκαιρία στο φωτογραφικό φακό των παπαράτσι.

Capture12
Capture13

Στην χθεσινοβραδινή της εμφάνιση, στο πάρτι που διοργανώθηκε για το VanityFair φόρεσε μια λευκή τουαλέτα που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία των θαυμαστών της. Όσο για το μέγεθος του στήθους της; Όπως σχολίασε και η ίδια οφείλεται στον θηλασμό και στο ότι θηλάζει ακόμη τον γιο της.

Capture15
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved