Η Μαντόνα παρακαλά τον γιο της Ρόκο να γυρίσει κοντά της! (εικόνα)

Και αυτή η ιστορία δεν έχει τέλος. Είναι δύσκολο για μια μάνα να μην έχει κοντά της το παιδί της και το ίδιο ισχύει και για την Μαντόνα, που ζητά από τον γιο της Ρόκο να επιστρέψει κοντά της και να την αγαπήσει όπως και πριν.

Η Μαντόνα παρακαλά τον γιο της Ρόκο να γυρίσει κοντά της! (εικόνα)

Βλέποντας τις ελπίδες της να καταρρέουν, η διάσημη σταρ κάνει τα πάντα για να συγκινήσει τον γιο της Ρόκο. Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας: «Μου λείπει αυτό το αγόρι που ήταν γεμάτο από ζωή και γεμάτο από πολλή αγάπη. Ελπίζω να δούμε ξανά αυτόν τον λαμπρό ήλιο σύντομα. Το φως μας τυφλώνει!».

Capture1

Να σας θυμίσουμε ότι η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι, βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, με τον πρώην σύζυγό της να έχει προσλάβει δικηγόρο για να διεκδικήσει την κηδεμονία του 15χρονου γιου του Ρόκο.

«Όταν είναι στην Αγγλία ο Ρόκο μπορεί να ζήσει μια κανονική ζωή, χωρίς παπαράτσι να τον κυνηγούν, χωρίς τη Μαντόνα να του ορίζει την καθημερινότητα του. Επιπλέον όταν είναι εδώ (σσ. Αγγλία) ο Ρόκο μπορεί να παίζει κιθάρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς να περιορίζεται στα χόμπι και τις απολαύσεις του. Μπορεί να κάνει πιο εύκολα φίλους στην Ευρώπη. Στη Νέα Υόρκη οι περισσότεροι τον πλησιάζουν για να προσκληθούν στο σπίτι της μητέρας του», σχολίασε στην Post τον Ιανουάριο, συνεργάτης του Ρίτσι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved