Αποκλειστική φωτογραφία: Δείτε τον Παντελή Παντελίδη σε ηλικία 21 ετών

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένας εξαίρετος μουσικός. Ο κόσμος τον λάτρεψε και τον ανέδειξε ως έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές.

Αποκλειστική φωτογραφία: Δείτε τον Παντελή Παντελίδη σε ηλικία 21 ετών

Όλοι αγάπησαν τα τραγούδια του που ήταν βγαλμένα μέσα από την καρδιά του. Τραγούδια που εξιστορούσαν πράγματα από τη δική του ζωή και από τη ζωή των φίλων του. Καταστάσεις που τον εν έπνεαν να γράφει τα τραγούδια που μιλούσαν κατευθείαν στην καρδιά των θαυμαστών του.

Οι φίλοι του λένε πως ο Παντελής αγαπούσε τη μουσική από παιδί. Συνήθιζε να τραγουδά στις παρέες του, ενώ οι φίλοι του ήταν εκείνοι που προσπαθούσαν να τον παροτρύνουν να κάνει αυτή του την αγάπη επάγγελμα.

Τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω, και όπου εξασφάλισε αποκλειστικά το Mothersblog, τη δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook στις 20 Φεβρουαρίου, ένας παιδικός του φίλος που περνούσαν πολλές ώρες μαζί. Ο Παντελής σε ηλικία 20-21 ετών τραγουδά καραόκε σε πάρτι φίλων.

6e5ffadb127a577b52b90dacc1282a67 L

Είναι σκληρό να φεύγει ένας άνθρωπος που γνώριζες και αγάπησες, από κοντά σου τόσο ξαφνικά. Είτε είναι γνωστός είτε άγνωστος θα κλάψεις, θα πονέσεις, θα στεναχωρηθείς. Το ίδιο συνέβη σε όλους τους φίλους του Παντελή που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα τον δουν ποτέ ξανά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved