Αυτό είναι το μυστικό της Kim Kardashian για στητό στήθος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια χαρτοταινία!

Η Kim Kardashian αποκάλυψε το μυστικό της για στητό στήθος χωρίς στηθόδεσμο. Πολλές είναι οι γυναίκες που αναρωτιούνται πώς καταφέρνει η γνωστή τηλεπερσόνα να έχει στητό στήθος στις εμφανίσεις που κάνει κατά καιρούς με τα αβυσσαλέα ντεκολτέ της... και τώρα ήρθε η ώρα να το μάθουν.

Αυτό είναι το μυστικό της Kim Kardashian για στητό στήθος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια χαρτοταινία!

Χθες βράδυ η Kim, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία, που τη δείχνει ημίγυμνη από τη μέση και πάνω, έχοντας καλυμμένες τις θηλές του στήθους της. Η ίδια σχολίασε: «Σήμερα στην προσωπική μου ιστοσελίδα, αποκαλύπτω το κόλπο που κάνω εδώ και χρόνια με τη χαρτοταινία στις εμφανίσεις μου στο κόκκινο χαλί!».

Kim Tao E 490x658

Η 35χρονη χρησιμοποιεί μεγάλα κομμάτια χαρτοταινίας, από τη βάση του στήθους μέχρι και την ωμοπλάτη της. Με αυτό τον τρόπο κρατά ψηλά και σταθερό το στήθος της, ενώ καλύπτει και τις θηλές της. «Τους βάζετε ταινία και είναι σούπερ τονωμένα! Χρειάζεται προσπάθεια μέχρι να τα καταφέρετε αλλά πιστέψτε με αξίζει τον κόπο!», γράφει στην προσωπική της ιστοσελίδα.

karntasian
x021616 kim kardashian cleavage embed.jpgqitokf4zoed1s.pagespeed.ic. 58uEcUxMe

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τύπο της ταινίας: «Χρησιμοποίησα όλα τα είδη ταινιών που υπήρχαν, από ταινία που συσκευάζουμε πράγματα, μονωτική ταινία μέχρι και διπλής όψης ταινία, η χαρτοταινία όμως είναι η καλύτερη που βρήκα. Κολλάει καλύτερα από όλες!», ενώ στο τέλος κατέληξε, «Φροντίστε να μην έχετε λοσιόν ή λαδάκια στο σώμα σας, στεγνώστε καλά ώστε να πετύχετε τη σωστή ανόρθωση στο στήθος σας. Απλά, προετοιμάστε τον εαυτό σας για τη στιγμή που έρθει για να το αφαιρέσετε!!!».

 678kumjb n
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved