Πασίγνωστη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της με ένα μοναδικό βίντεο!

Η διάσημη μουσικός είναι έγκυος και περιμένει να υποδεχτεί μέσα στο 2016 το δεύτερο μωράκι της.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της με ένα μοναδικό βίντεο!

Η τραγουδίστρια του "You Oughta Know" ανακοίνωσε ότι περιμένει μαζί με τον σύζυγό της και γνωστό ράπερ το δεύτερο μωράκι τους με ένα τρυφερό βίντεο που ετοίμασε αποκλειστικά για αυτό τον λόγο και δημοσίευσε στην προσωπική της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο την περασμένη Παρασκευή.

Alanis Morissette

Το βίντεο με τίτλο «SOULEYE + EVER + ME + <3 = SWEETNESS,» διαθέτει κινούμενες εικόνες της μουσικού, του συζύγου της και του 5χρονου γιου τους. Το τραγούδι που επέλεξε να συνοδεύσει το νέο δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαριτωμένο. Πρόκειται για την επιτυχία της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας «Into A King» και περιέχει φράσεις μέσα όπως «Χαρούμενη επέτειο μωρό μου» και «Έγινες από πρίγκιπας, βασιλιάς», «Αναδύεται το οικογενειακό μας δέντρο» ενώ καθ όλη τη διάρκεια διαδραματίζονται σκηνές από την καθημερινότητά τους και για το πώς ήρθε στη ζωή τους το πρώτο παιδί.

021216 alanis morrissette lead

Στο τέλος του βίντεο, η Alanis Morissette, ο σύζυγός της Mario "Souleye" Treadway και ο γιος τους, κάθονται χαλαρά στον καναπέ κοιτάζοντας το υπερηχογράφημα του νέου μέλους που πρόκειται να έρθει στην οικογένειά.

Δείτε το τρυφερό βίντεο παρακάτω

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved