Μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσες της Disney και προσφέρει χαρά σε άρρωστα παιδιά

Η Sarah Ingle είναι μια φανατική θαυμάστρια της Disney. Πριν καλά καλά μάθει να διαβάζει, γνώριζε τους στίχους των τραγουδιών των αγαπημένων της ταινιών και δεν έχανε την ευκαιρία να τα ερμηνεύει.

Μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσες της Disney και προσφέρει χαρά σε άρρωστα παιδιά

Η αγάπη της αυτή με την πάροδο των χρόνων όχι μόνο δεν έσβησε αλλά έγινε ακόμα πιο δυνατή. Αποφάσισε μάλιστα, παράλληλα με την εργασία της, να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα αποκτώντας τα κοστούμια από τις πρωταγωνίστριες των ταινιών του τόσο θαυμάζει. Για το σκοπό αυτό η Sarah έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα πάνω από 10.000 λίρες για να φτιάξει 17 στολές από τις αγαπημένες της ηρωίδες.

Το κοστούμι που ξεχωρίζει η ίδια είναι αυτό της Άριελ, η συλλογή της όμως περιλαμβάνει στολές της Σταχτοπούτας, της Έλσας , της Άννας, της Ραπουνζέλ, της Χιονάτης ,της Belle από την Πεντάμορφη και το Τέρας.

PAY Sarah Ingle 1

Η εξωτερική της εμφάνιση τη βοηθάει πολύ στις μεταμορφώσεις της καθώς είναι λεπτή και με μεγάλα μάτια. Ωστόσο, όπως παραδέχεται, απαιτείται αρκετός χρόνος για μια επιτυχημένη «μεταμόρφωση».

Η 25χρονη Sarah, που είναι marketing manager σε εταιρεία, αποφάσισε στην πορεία να αξιοποιήσει το πάθος της αυτό προς όφελος των παιδιών. Εκτός λοιπόν από τη συμμετοχή της σε παιδικά πάρτυ έναντι 100 λιρών την ώρα, επισκέπτεται αφιλοκερδώς -ως εθελόντρια –παιδικά νοσοκομεία για να ψυχαγωγήσει τα παιδιά.

PAY Sarah Ingle 2

«Είναι μαγικό. Οι άνθρωποι συχνά με συγχαίρουν για την εμφάνισή μου και τα παιδιά νομίζουν ότι είμαι μια πραγματική πριγκίπισσα. Δε θα ξεχάσω ποτέ όταν μου ζητήθηκε να μεταμορφωθώ για ένα μικρό κορίτσι που σταματούσε τις θεραπείες για τον καρκίνο» , αποκαλύπτει.

PAY Sarah Ingle 3

Το μεγαλύτερο όνειρο της Sarah είναι να δουλέψει κανονικά ως επαγγελματίας πριγκίπισσα της Disney στο μέλλον. Μέχρι τότε θα συνεχίσει να μεταμορφώνεται στις αγαπημένες της ηρωίδες, έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα- σύντροφό της Derek.

PAY Sarah Ingle 4
PAY Sarah Ingle
PAY Sarah Ingle 6
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved