Διαγωνισμός Mothersblog: Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα πολυμηχάνημα multi-5 kMix της Kenwood

Δύο τυχερές αναγνώστριες του Mothersblog θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν από ένα πολυμηχάνημα HDM708RD multi-5 kMix της Kenwood.

Διαγωνισμός Mothersblog: Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα πολυμηχάνημα multi-5 kMix της Kenwood

Το δώρο αυτό θα αποτελέσει το νέο κόσμημα για την κουζίνα σας και η λειτουργικότητα του θα σας λύσει τα χέρια. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί.

Το πολυμηχάνημα HDM708RD multi-5 kMix της Kenwood με το μοναδικό του χρώμα και σχεδιασμό, την υψηλή του αισθητική και τη τεχνολογία Triblade που διαθέτει θα είναι το νέο κόσμημα της κουζίνας σας, ενώ η μοναδική του λειτουργικότητα θα σας λύσει τα χέρια!

Διαθέτει ισχυρό μοτέρ 700W, αλλά αυτό που το κάνει να διαφέρει είναι ότι συγκεντρώνει 5 διαφορετικές λειτουργίες σε μια μόνο συσκευή, διευκολύνοντας τις εργασίες προετοιμασίας φαγητού και εξοικονομώντας χώρο στη κουζίνα σας.

617x370 3

Διαθέτει:

• Κοπτήριο χωρητικότητας 1 λίτρου με διπλό μαχαίρι
• Δίσκο κοπής διπλής όψεως για τρίψιμο ή κοπή λαχανικών σε ροδέλες
• Ραβδο-μπλέντερ με μεταλλική ράβδο και σύστημα τριών λεπίδων Triblade – καινοτομία Kenwood -, ιδανικό για σάλτσες, ροφήματα ή παιδικές τροφές
• Νέο εξάρτημα Masher για χρήση την παρασκευή πουρέ από πατάτες, λαχανικά με βελούδινη υφή
• Χτυπητήρι ιδανικό για να φτιάχνετε μαρέγκες και κρέμες

Παρέχεται επίσης ειδική βάση στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν όλα τα εξαρτήματα για να έχετε πάντα τη κουζίνα σας οργανωμένη.

Η ιδιαίτερη εμφάνιση του ολοκληρώνεται με μια πολυτελής συσκευασία η οποία το καθιστά ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kenwood.com.gr

{iframe}https://apps.clickhouse.gr/index.php?option=com_competitions&view=apply&id=103&liveurl=http://www.mothersblog.gr|100%|700{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved