Chrissy Teigen: Στυλάτη ακόμη και στην εγκυμοσύνη της (εικόνες)

Τι και αν είναι έγκυος... Η Chrissy Teigen διεκδικεί (και όχι άδικα) τον τίτλο της πιο στυλάτης εγκυμονούσας για το 2016.

Chrissy Teigen: Στυλάτη ακόμη και στην εγκυμοσύνη της (εικόνες)

Αν και έχει κάνει μερικές λάθος εμφανίσεις, με κοντά σέξι σορτσάκια και προκλητικά μπλουζάκια, συνεχίζει να ντύνεται με εφαρμοστά κολακευτικά φορέματα που τονίζουν την τελειόμηνη κοιλίτσα της.

chrisi3

Μόλις χθες, δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της το Pre-GRAMMY πάρτι, φορώντας μία εκπληκτική κυπαρισσί τουαλέτα Galvan London, που τόνιζε την όμορφη κοιλίτσα της. Η ίδια πιο λαμπερή από ποτέ πόζαρε τόσο στο σπίτι παρέα με τα σκυλάκια της όσο και στο κόκκινο χαλί μαζί με τον σύντροφό της, τραγουδιστή, John Legend.

chrisi2
chrisi4
chrisi1

Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ρωτούσε τους διαδικτυακούς του φίλους. «Μετρά το Pre-GRAMMY πάρτι ως ραντεβού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;».

john1
john2

Οι δυο τους ανυπομονούν όσο για τίποτε άλλο να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μικρό τους αγγελούδι. Θεωρούν δώρο Θεού αυτό το μοναδικό πλασματάκι που θα έρθει για να αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved