Ξεγέννησε τη γυναίκα του στο σπίτι και κατάφερε να καταγράψει τη γέννηση! (βίντεο)

Ο Martin Boyce, 35 ετών από το Leicester, όχι μόνο κατάφερε να ξεγεννήσει το μωρό του αλλά είχε την προνοητικότητα να καταγράψει με την κάμερα όλη τη διαδικασία του τοκετού.

Ο Martin, που είναι φωτογράφος, κλήθηκε να αναλάβει δράση καθώς το μωρό ήρθε νωρίτερα απ’ ότι περίμεναν με τη σύντροφό του Holly Dawson, 24 ετών.

H Holly ξύπνησε στη μέση της νύχτας νοιώθοντας ότι πλησιάζει η ώρα. Ξεκίνησαν λοιπόν να ετοιμάζουν τα πράγματα για το μαιευτήριο εκτιμώντας ότι οι πόνοι είναι ακόμα στην αρχή. Όμως οι πόνοι αυξάνονταν και ο Martin λίγα λεπτά αργότερα βρήκε τη σύντροφό του στη μέση του σαλονιού να του λέει ότι μωρό ερχόταν τώρα!

Ο Martin κάλεσε τις μαίες ενώ στο σπίτι έσπευσε και η μητέρα του για να βοηθήσει αναλαμβάνοντας να μιλάει με τις μαίες ώστε να τους καθοδηγούν.

Ο Martin αποδείχθηκε αρκετά ψύχραιμος, καθώς όχι μόνο ξεγέννησε το μωρό, αλλά κατάφερε να καταγράψει όλη τη διαδικασία της γέννας.

Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Isabelle Olivia, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

«Είμαι απλά ενθουσιασμένος που τα έχω όλα στην ταινία. Είναι συναρπαστικό να μπορείς να παρακολουθήσεις ξανά μία τόσο ξεχωριστή στιγμή», δήλωσε ο ευτυχισμένος πατέρας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved