Έτσι γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της, η μέλλουσα για τρίτη φορά μαμά! (εικόνες)

Πριν έναν χρόνο στις 11/2/2015 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι μεγαλώνοντας την οικογένειά της και χαρίζοντας στον νέο της σύντροφο έναν γιο.

Έτσι γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της, η μέλλουσα για τρίτη φορά μαμά! (εικόνες)

Τώρα διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της που ανακοίνωσε πριν ένα μήνα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας που θα γίνει για τρίτη φορά μαμά. Με την κοιλίτσα φουσκωμένη λοιπόν γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της!

 8IUKJUIL

Τόσο η γνωστή ηθοποιός όσο και ο σύζυγός της δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι του μικρού Sailor.

Η μαμά αποκάλυψε την εντυπωσιακή λευκή τούρτα του γιου της, που την κορυφή της κοσμούσε ένας λευκός μονόκερος από ζαχαρόπαστα σχολιάζοντας: «Χαρούμενα πρώτα γενέθλια μικρό μου αγόρι!».

 087UYTH

Ο μπαμπάς από την πλευρά του δημοσίευσε μία φωτογραφία από το στολισμένο, με μπαλόνια, σπίτι της, γράφοντας: «Χαρούμενα πρώτα γενέθλια Sailor Gene!».

 987YG

Η Liv Tayler, κόρη του Steven Tayler του τραγουδιστή του συγκροτήματος Aerosmith, πρόκειται να γίνει για τρίτη φορά μαμά. Τον Δεκέμβριο του 2004 απέκτησε τον πρώτο της γιο από τον γάμο της με τον Βρετανό τραγουδιστή Royston Langdon, και 11 χρόνια αργότερα απέκτησε τον δεύτερο γιο της από τον πλέον σύντροφό της David Gardner, όπως σας είχαμε ανακοινώσει και στο Mothersblog.

 789 0789 0789
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved