Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της δείχνει ενθουσιασμένη που επιτέλους η κοιλίτσα της μεγάλωσε!

Η 34χρονη για τρίτη φορά μαμά, ποζάρει στους συνεργάτες της με μεγάλο ενθουσιασμό για την μεγάλη της κοιλίτσα που επιτέλους έχει αρχίσει να φαίνεται, παρόλο που βρίσκεται ήδη στον 8ο μήνα.

Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της δείχνει ενθουσιασμένη που επιτέλους η κοιλίτσα της μεγάλωσε!

Η χαρά της είναι μεγάλη που θα αποκτήσει το τρίτο της μωρό και αυτό δεν κρύβεται ούτε στις φωτογραφίες της. Ντυμένη κάζουαλ και χωρίς μακιγιάζ, παρακολουθούσε τη φωτογράφιση της νέας της κολεξιόν που ετοιμάζει και οι βοηθοί της, άρπαξαν την ευκαιρία και τη φωτογράφισαν σε μια στιγμή που η ίδια προσπαθούσε να ανακαλύψει πόσο μεγάλη είναι η κοιλίτσα της.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Βρισκόμουν σε μια φωτογράφιση στο γραφείο μου για τη νέα μας κολλεξιόν και η ομάδα με τσάκωσε καθώς περνούσα από τα σκηνικά. Ουαου, πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα μου; Το μωρό Νο3 θα έρθει από στιγμή σε στιγμή και ανυπομονώ!».

 ivankatrump

Η Ivanka Trump που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο σύζυγός της Jared Kushner, έχουν ακόμη δύο παιδιά, ένα κορίτσι, την 4χρονη Arabella και τον 2 ετών γιο τους Joseph!

Δείτε εδώ πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν 6 μήνες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved