Διάσημη ηθοποιός ποζάρει με τον γιο της στον ώμο και την πετσέτα στα μαλλιά!

«Καλημέρα!», έγραψε η διάσημη ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ποζάροντας με μια πετσέτα στα μαλλιά με με τον μόλις 9 μηνών γιο της.

Διάσημη ηθοποιός ποζάρει με τον γιο της στον ώμο και την πετσέτα στα μαλλιά!

Τη φωτογραφία εκτός από τη διάσημη μαμά, πρωτοδημοσίευσε η σελίδα του theSkimm’s στο Instagram, καθώς είναι μέρος μιας καμπάνιας με το όνομα «Αν δεν τους το πεις εσύ, τότε ποιος θα το κάνει;», με την 33χρονη ηθοποιό να αποκαλύπτει ποιο είναι το πρόγραμμα που ακολουθεί κάθε πρωί με τον μικρό γιο της.

jessica biel silas zoom 1121434b c114 4463 9202 bfcc0683b986 1

«Τρία πράγματα που κάνω το πρωί μόλις ξυπνήσω; Yoga. Τρώω πρωινό με τον γιο μου. Ακούμε την Erykah Badu καθώς τρώμε με τον μικρό μου. Την αγαπάμε!», απάντησε η Jessica Biel στην ερώτηση που της έγινε προσθέτοντας ότι πίνει ντεκαφεϊνέ καφέ Bullet Proof κάθε πρωί.

Η Biel και ο σύζυγός της Justin Timberlake υποδέχτηκαν τον μικρό Silas τον περασμένο Απρίλιο.

tzesika

«Είναι απλά η χαρά της ζωής», είπε η διάσημη σταρ σε συνέντευξή της στο Today show τον Οκτώβρη. «Είναι μία εκπληκτική, εκπληκτική εμπειρία (να είσαι μαμά». Τρομερά δύσκολη... είναι η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο και δεν έχω υπάρξει περισσότερο ευγνώμων και υπόχρεη στη δική μου μητέρα. Θα της τηλεφωνήσω μετά από εδώ απλά για να την πω "Ευχαριστώ", γιατί ό,τι κάνεις για το παιδί σου είναι η μεγαλύτερη υποχρέωσή σου και η μεγαλύτερη χαρά σου, από ο,τιδήποτε άλλο στον κόσμο!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved