Μαρία-Λουίζα Βούρου: «Έπαθα σοκ όταν το τεστ DNA βγήκε αρνητικό»

Η Μαρία Λουίζα Βούρου μίλησε σήμερα στο Πρωινό ΑΝΤ1 και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ.

Μαρία-Λουίζα Βούρου: «Έπαθα σοκ όταν το τεστ DNA βγήκε αρνητικό»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον «μπαμπά» της Γιάννη Βούρο και στο πώς έμαθε ότι δεν είναι βιολογική του κόρη!

Η 29χρονη παρουσιάστρια όπως ανέφερε γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με τη μαμά και τη γιαγιά της. Μέχρι την ηλικία των 12 χρόνων δεν είχε την πατρική παρουσία μέσα στο σπίτι, καθώς ο μπαμπάς της Γιάννης Βούρος είχε χωρίσει με τη μητέρα της πολύ πιο πριν γεννηθεί η ίδια. Από 12 χρονών και μετά, την πατρική φιγούρα αντικατέστησε ο Σάββας, ο σύζυγος της μητέρας της, όπου η Μαρία Λουίζα μέσα από τη συνέντευξή της στο Πρωινό τον ευχαρίστησε καθώς όπως είπε και η ίδια του χρωστά πολλά που την έχει μεγαλώσει.

Όσον αφορά το τεστ DNA η Μαρία Λουίζα είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα: «Ο μπαμπάς μου ήταν στο μυαλό μου ως μπαμπάς μου μέχρι την ηλικία των 18. Μου ζήτησε (ο Γιάννης Βούρος) να κάνουμε το τεστ και εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα και κανέναν ενδοιασμό, γιατί ήμουν 100% σίγουρη ότι είναι ο βιολογικός μου μπαμπάς! Βγήκε το τεστ και ήταν ένα αρκετά μεγάλο σοκ για εμένα! Σαφώς και θύμωσα με τη μητέρα μου!», είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας στο τέλος πώς η μητέρα της δεν το έκανε για οικονομικούς λόγους καθώς τη μεγάλωσε προσφέροντάς της τα πάντα κάνοντας δυο δουλειές.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved