Διαγωνισμός Mothersblog: Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας Aλαντίν

Το Mothersblog κάνει δώρο σε 10 τυχερούς, από μία διπλή πρόσκληση για τη νέα ταινία Αλαντίν, που θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 12 το μεσημέρι (με ώρα προσέλευσης στις 11.30) στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Βασιλίσσης Σοφίας 124, μετρό Αμπελόκηποι).

Διαγωνισμός Mothersblog: Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας Aλαντίν

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ίσως είστε και εσείς ένας/μια από τους 10 τυχερούς/τυχερές.

Το μαγικό παραμύθι του Αλαντίν και του μαγικού λυχναριού μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε μια ξεκαρδιστική υπερπαραγωγή από τη Γαλλία. Οι νέες περιπέτειες του Αλαντίν μας μεταφέρουν στον εξωτικό κόσμο της Βαγδάτης με πολλές ξεκαρδιστικές αναφορές στο σήμερα, την τεχνολογία, και τη σύγχρονη κουλτούρα.

800x600 3

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Γάλλος κωμικός ηθοποιός Kev Adams (Les Profs). Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Sam και ο καλύτερος του φίλος Khalid μεταμφιέζονται σε Άγιους Βασίληδες για να κλέψουν ό,τι μπορούν από ένα εμπορικό κέντρο. Ο Sam όμως πέφτει πάνω σε κάτι παιδιά που δεν τον αφή- νουν ήσυχο και αναγκάζεται να τους πει την ιστορία του Aladin, τουλάχιστον τη δική του εκδοχή. Μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου, ο Sam ξεκινάει ένα ταξίδι από τη Βαγδάτη, όπου ο λαός υποφέρει από την τυραννία του φοβερού Vizir.
Θα μπορέσει ο νεαρός κλέφτης Aladin, με τη βοήθεια του τζίνι, να χαλάσει τα διαβολικά σχέδια του Vizir, να σώσει τον Khalid και να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Shallia; Η απάντηση είναι φυσικά ναι. Αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο!

{youtube}JnN4OCpZEAQ{/youtube}

11 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood

ΕΔΩ Η ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

{iframe}https://apps.clickhouse.gr/index.php?option=com_competitions&view=apply&id=90&liveurl=http://www.mothersblog.gr|100%|700{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved