Ελένη Μενεγάκη: Η Βαλέρια γίνεται 8 ετών! Δείτε το τρυφερό μήνυμα στο Instagram

Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε που η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τη Βαλέρια, που σήμερα γίνεται 8 ετών.

Ελένη Μενεγάκη: Η Βαλέρια γίνεται 8 ετών! Δείτε το τρυφερό μήνυμα στο Instagram

Όλοι θυμόμαστε την επιθυμία της Ελένης να αποκτήσει μεγάλη οικογένεια, πολλά παιδιά και δη κάποιο που να της μοιάζει καθώς κανένα από τα δύο πρώτα, τον Άγγελο και τη Λάουρα, όπως έλεγε και η ίδια στις εκπομπές της δεν έμοιαζε με εκείνη. Μα να, που στις 28 Ιανουαρίου το 2008 έφερε στον κόσμο ένα όμορφο μικρό κοριτσάκι που της έμοιαζε πολύ!

Όσοι έχουν δει τη Βαλέρια, λένε πως είναι μια μικρή Ελένη. Δεν έχει μόνο τα υπέροχα μάτια της, δεν της μοιάζει μόνο στην εμφάνιση αλλά έχει αποκτήσει και το χαρακτήρα της! Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη, έχει πει πώς η κόρη της, της έχει πάρει πολλά ακόμη και από τον χαρακτήρα!

ele10

Το όνομα της Βαλέριας, δυσκολεύτηκε να το επιλέξει! «Θέλω να ξέρει το παιδί μου αύριο, ότι έψαχνα να του βρω όνομα επτά μήνες», είχε πει στο παρελθόν η όμορφη παρουσιάστρια.

Πριν μερικά λεπτά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία όπου τη δείχνει να κρατά αγκαλιά τη Βαλέρια. Το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία απλά πολύ γλυκό και τρυφερό! «Σαν σημερα πριν απο 8 χρονια πηρα στην αγκαλια μου ενα υπεροχο μωρακι ...την Βαλερια! Χρονια πολλα μωρο μου ,σε λατρευω!»

yruykjfghmfghmj

Εκτός από τη Βαλέρια όμως, γενέθλια έχουν και άλλα αγαπημένα πρόσωπα της Ελένης. Μαζί με τη Βαλέρια λοιπόν, γενέθλια έχει και η κόρη της Λάουρα που θα γίνει 11 ετών στις 9 Φεβρουαρίου, αύριο 29 Ιανουαρίου έχει γενέθλια ο σύντροφος της παρουσιάστριας Μάκης Παντζόπουλος, ενώ στις 2 Φεβρουαρίου έχει γενέθλια η πολυαγαπημένη της μανούλα, Ζέτα.

Σε γενέθλιους ρυθμούς βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μιας και για πρώτη φορά μαζί τους θα γιορτάσει και το νέο μέλος της οικογένειας, Μαρίνα! Ήδη φρόντισε να αγοράσει τα δώρα των αγαπημένων της από την προηγούμενη εβδομάδα και τα γενέθλια όπως και κάθε χρόνο άλλωστε θα είναι οικογενειακά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved