Δείτε Ισπανίδα βουλευτή να θηλάζει το μωρό της στη Βουλή

Πραγματοποιώντας την προεκλογική της δέσμευση η Ισπανίδα βουλευτής των Podemos, Καρολίνα Μπεσκάνσα, θήλασε το μωρό της στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Βουλής, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Δείτε Ισπανίδα βουλευτή να θηλάζει το μωρό της στη Βουλή

Σε αυτούς που δεν έδειξαν να ενοχλούνται ήταν ο πρόεδρος των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός τον απαθανατίζει να παίζει με το 5 μηνών αγοράκι.

ispania.13.1.1

Αντίθετα, ιδιαίτερα επικριτικός έως και σκληρός στις δηλώσεις του ήταν ο υπουργός Εσωτερικών, Χόρχε Φερνάντεζ Ντίαζ, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή ως «αξιοθρήνητη». Εντύπωση όμως προκαλεί και το σχόλιο της βουλευτού των Σοσιαλιστών, Κάρμεν Τσακόν, η οποία είπε ότι «ήταν ειλικρινά περιττό».

ispanida

Ο ισπανικός τύπος έγραψε ότι η βουλευτής ζήτησε από τους φωτογράφους να μην δείξουν το πρόσωπο του μικρού Ντιέγκο, αλλά δεν εισακούστηκε. Αρκετοί υποστήριξαν ότι αυτό ήταν ένα τέχνασμα για να τραβήξει την προσοχή πάνω της, καθώς υπάρχει βρεφονηπιακός σταθμός στο κοινοβούλιο της Ισπανίας από το 2006.

ispanida2

Εκείνη απάντησε στους επικριτές της λέγοντας ότι είχε την τύχη να μην χωριστεί από τον γιο της από την μέρα που γεννήθηκε. Ο μικρός Ντιέγκο έκανε την πρώτη εμφάνιση με τη μητέρα του στο κοινοβούλιο την ημέρα της ορκωμοσίας της!

Podemos We Can
ispani

Photograph: Juan Medina/Reuters

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved