Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ξαδέρφης της Ανθής στο Facebook, που συγκινεί!

Η δολοφονία της Ανθής έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η γυναίκα που η εξαφάνισή της δηλώθηκε από τον ίδιο της τον άνδρα, βρέθηκε δολοφονημένη.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ξαδέρφης της Ανθής στο Facebook, που συγκινεί!

Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατος της 37χρονης, Ανθής Λινάρδου, την οποία δολοφόνησε ο 40χρονος σύζυγός της στο Βελβεντό Κοζάνης, οφείλεται σε πνιγμονή.

Για μέρες, φίλοι και συγγενείς κοινοποιούσαν στους τοίχους τους στο Facebook, ο,τιδήποτε είχε να κάνει με την εξαφάνισή της. Δημοσίευαν φωτογραφίες της και παρακαλούσαν όποιον γνώριζε κάτι να επικοινωνήσει με την οικογένειά της. Το ίδιο έκανε και η ξαδέρφη της Ανθής, Γιώτα Φελερή.

Στον τοίχο της στις 12/1, κοινοποιούσε φωτογραφίες και ζητούσε να τη βοηθήσουν να βρεθεί η ξαδέρφη της, ενώ ταυτόχρονα παρακαλούσε να είναι καλά στην υγεία της. Οι προσευχές της όμως δεν εισακούστηκαν. Στις 13/1 η είδηση ότι η μητέρα των τριών παιδιών είναι νεκρή, έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου, με όλα τα sites να δημοσιεύουν ότι η αγνοουμένη από το Βελβεντό Κοζάνης είναι νεκρή.

Η Γιώτα, άλλαξε την εικόνα από το προφίλ της βάζοντας το πένθιμο κορδελάκι και έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο συγκινητικό μήνυμα στην ξαδέρφη της.

«Καλό σου ταξίδι ξαδέρφη!!!
Θα σε θυμόμαστε για πάντα!!!
Τόσο δυναμική γυναίκα, απορω πως το επέτρεψες να γίνει αυτό!!!
Να προσέχεις τα αγγελουδια σου από εκεί ψηλά!!
Και να περνάς καλά εκει κοντά στη φάτσα!!
Καλό Παράδεισο!!!»

feleri
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved