Ζέτα Δούκα: «Δεν γνωρίζω το φύλο του μωρού. Θέλω να είναι έκπληξη!» (βίντεο)

Για τη σχέση με το σύντροφο της ζωής της Μιχάλη και την κοινή απόφασή τους να μην μάθουν το φύλο του μωρού, μίλησε η Ζέτα Δούκα στην πρωινή εκπομπή «Το Πρωϊνό».

Ζέτα Δούκα: «Δεν γνωρίζω το φύλο του μωρού. Θέλω να είναι έκπληξη!» (βίντεο)

Η ηθοποιός είναι 7 μηνών έγκυος, έχει πάρει 9,5 κιλά και αναμένεται να γεννήσει στα τέλη Μαρτίου. « Εάν όλα πάνε καλά, θα γεννήσω φυσιολογικά» , είπε η Ζέτα Ζούκα, λέγοντας ότι στην αίθουσα τοκετού θα είναι παρών και ο σύντροφός της.

Σε ερώτηση για το φύλο του μωρού, η γνωστή ηθοποιός απάντησε: «Δεν γνωρίζουμε το φύλο του μωρού, θέλουμε να είναι έκπληξη, αν και διαισθάνομαι ότι θα είναι αγοράκι». Όπως τόνισε, ήταν κοινή απόφαση να μην ζητήσουν από το γυναικολόγο της να τους αποκαλύψει αν το μωρό θα είναι κορίτσι ή αγόρι.

«Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε πολύ ένα μωρό. Ο Μιχάλης βέβαια είχε χρόνια μπροστά του να γίνει πατέρας (είναι 34 χρονών). Εγώ όμως όχι».

{youtube}UIMJB7bF1eo{/youtube}

Πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στο σύντροφό της; «Του έκανα έκπληξη με μία κάρτα μέσα στην οποία είχα το θετικό τεστ εγκυμοσύνης», αποκάλυψε η ηθοποιός, λέγοντας ότι η ίδια ήταν πολύ ψύχραιμη όταν το έκανε και είδε τα αποτελέσματα.

Στα άμεσα σχέδιά της πάντως δεν είναι ο γάμος και όπως ανέφερε, αν χρειαστεί θα προχωρήσουν μαζί με το Μιχάλη σε σύναψη συμφώνου συμβίωσης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved