Την αναγνωρίζετε; Είναι η κόρη του γνωστού ηθοποιού...

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες της γενιάς του και ένας ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ενσαρκώνει διαφορετικούς και δύσκολους χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη. Για την ερμηνεία του μάλιστα  στην ταινία «Dallas buyers club» κέρδισε το Οσκαρ α΄ ανδρικού ρόλου.

Την αναγνωρίζετε; Είναι η κόρη του γνωστού ηθοποιού...

Είναι όμως και πατέρας τριών παιδιών: Του 7χρονου Levi, της 5χρονης Vida και του 2χρονου Livingstone. Σύζυγος αλλά και μητέρα των παιδιών του είναι το τοπ μόντελ Camila Alves.

Ο Matthew McConaughey όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ήθελε να γίνει πατέρας από πολύ μικρή ηλικία, όταν ήταν ακόμα 10 χρονών! Σε κανένα από τα τρία παιδιά του δεν ήθελε να γνωρίζει το φύλο αν και ο γιατρός έβρισκε πάντα ένα τρόπο και τελικά του το αποκάλυπτε.

Το όνομα Vida της κόρης του (φωτό) στα πορτογαλικά σημαίνει ζωή. «Αυτό ακριβώς που μας χάρισε ο Θεός με τη γέννησή της», είχε πει ο δημοφιλής ηθοποιός.

Εκτός από ηθοποιός και πατέρας, είναι και ιδρυτής του οργανισμού J. K. Livin’ Foundation, που βοηθάει τους έφηβους να ζουν μια πιο ενεργητική ζωή και να κάνουν υγιεινές επιλογές.

alert matthew mcconaughey

Photograph by PacificCoastNews.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved