Τσέλσι Κλίντον: Μανούλα θα γίνει για δεύτερη φορά! (εικόνα)

Όπως φαίνεται το 2016, θα είναι μία γεμάτη χρονιά για την οικογένεια Κλίντον. Από τη μία η υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία στις ΗΠΑ και από την άλλη η δεύτερη εγκυμοσύνη της Τσέλσι Κλίντον.

Τσέλσι Κλίντον: Μανούλα θα γίνει για δεύτερη φορά! (εικόνα)

Η Τσέλσι Κλίντον, κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον και της υποψήφιας Χίλαρι Κλίντον, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Τον Σεπτέμβριο του 2014, η κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου, έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μόλις χθες όμως, (21/12) ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της ενός έτους κόρης της, Σάρλοτ, που τη δείχνει να διαβάζει το βιβλίο «Οι μεγάλες αδερφές είναι οι καλύτερες», σχολιάζοντας: «Το ερχόμενο καλοκαίρι η Σάρλοτ, πρόκειται να γίνει μεγάλη αδερφή! Νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων αυτά τα Χριστούγεννα!».

4564576456346534574875789ityui

Αμέσως τα νέα έσπευσε να σχολιάσει και η Χίλαρι Κλίντον γράφοντας: «Είμαστε ευτυχείς που θα γνωρίσουμε το δεύτερο εγγόνι μας!»

Πριν πέντε χρόνια παντρεύτηκε η Τσέλσι Κλίντον τον αγαπημένο της Μαρκ Μεζβίνσκι. Αν και πιο παλιά υπήρχαν φήμες πως το ζευγάρι χωρίζει, οι δυο τους δεν πήραν καμία θέση. Αντιθέτως, τώρα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ περιμένοντας το δεύτερο παιδί να συμπληρώσει την όμορφη οικογένειά τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved