Διάσημη ηθοποιός έχασε την κηδεμονία των παιδιών της!

Μετά από έξι χρόνια σκληρής διαμάχης έχασε την κηδεμονία των παιδιών της και ο πόνος της 46χρονης σταρ είναι αβάστακτος.

Διάσημη ηθοποιός έχασε την κηδεμονία των παιδιών της!

Προσπάθησε σκληρά, πάλεψε για την κηδεμονία των δύο της παιδιών αλλά τελικά έχασε με τον πατέρα να παίρνει μακριά της, τα δύο παιδιά οκτώ και έξι ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας δικαστής στο Μονακό, έδωσε την κηδεμονία στον πατέρα των παιδιών, μη επιτρέποντάς τους να ταξιδέψουν στην μητέρα τους στις ΗΠΑ. Μόνο εκείνη μπορεί να τα επισκέπτεται και να τα βλέπει στο Μονακό όπου και θα διαμένουν πια.

Οι δύο τους θα μπορούν να αποφασίζουν από κοινού για οτιδήποτε έχει να κάνει γύρω από τα παιδιά και να μοιράζονται τις ημέρες των Χριστουγέννων, της Άνοιξης και των καλοκαιρινών διακοπών ενώ η ηθοποιός θα λαμβάνει 3,281 δολάρια το μήνα για τη μεταφορά της, από και προς το Μονακό.

kelly kids inline 72cf16cb 19d7 4955 aab1 784685bc5ea1

Η Κέλι Ράδερφορντ, είχε παντρευτεί τον επιχειρηματία Ντάνιελ Γκιρς το 2006 όπου και έμειναν παντρεμένοι για δύο χρόνια. Όταν ξεκίνησε η δικαστική τους διαμάχη η ίδια κατηγορήθηκε για απαγωγή και άλλα πράγματα που ουδέποτε είχε κάνει.

kelly rutherford zoom 9f29f6be f0b2 4261 8db3 ba5cbd1cbbad

«Όταν μπήκα στην αίθουσα του δικαστηρίου, ένιωθα ότι όλα είχαν τελειώσει και ότι η απόφαση είχε ήδη βγει. Είδα τη μητέρα του (του πρώην άνδρα της) να κρατά στα χέρια της τα αεροπορικά εισιτήρια, σαν να μου έλεγε ότι όλα έχουν τελειώσει!», είχε πει σε συνέντευξή της τον Αύγουστο του 2013.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved