Αυτοί είναι οι 10 τυχεροί που κερδίζουν από μία οικογενειακή πρόσκληση για να γνωρίσουν τα παιδιά από κοντά τις αγαπημένες τους πριγκίπισσες!

Το Mothersblog σε συνεργασία με τα κανάλια Novacinema, κάνουν δώρο σε δέκα τυχερές οικογένειες, από μία οικογενειακή πρόσκληση ώστε τα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τις αγαπημένες τους πριγκίπισσες Σταχτοπούτα, Πεντάμορφη και Χιονάτη και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Αυτοί είναι οι 10 τυχεροί που κερδίζουν από μία οικογενειακή πρόσκληση για να γνωρίσουν τα παιδιά από κοντά τις αγαπημένες τους πριγκίπισσες!

Οι δέκα τυχεροί είναι:

Ειρήνη Πάσχου
Γιώτα Τέσση
Μαρία Τσουκάτου
Μαριάννα Μαροπούλου
Γεωργία Δήμου
Δήμητρα Ζάρα
Δώρα Διαμαντή
Ελένη Παπούλη
Μαρία Καρρή
Σπυριδούλα Ζωγράφου

Στις 12 και 13 Δεκεμβρίου, στο εμπορικό κέντρο Avenue, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο: θα εμφανιστούν πάνω σε ειδικά διαμορφωμένο stage, τρεις αγαπημένες πριγκίπισσες από ταινίες της Disney η Σταχτοπούτα, η Πεντάμορφη και η Χιονάτη. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τις αγαπημένες τους ηρωίδες (από εξειδικευμένους φωτογράφους) και φυσικά να παραλάβουν τις αναμνηστικές φωτογραφίες τους σε ειδικό photo frame κατά την αποχώρησή τους από την εκδήλωση (κάθε επισκέπτης θα λαμβάνει φωτογραφίες από όλες τις πριγκίπισσες που θα φωτογραφίζεται μαζί τους).

Ταυτόχρονα, σε διαφορετικό σημείο του εμπορικού κέντρου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα λαμβάνουν χώρα διάφορες παιδικές δραστηριότητες (ακολουθεί ανάλυση) με παρουσία ειδικής ομάδας απασχόλησης των παιδικών

Περιγραφή της ενέργειας
Διαδικασία φωτογράφισης – Διάθεση εισιτηρίων:
Η φωτογράφιση είναι δωρεάν για όλους όσους έχουν παραλάβει το δωρεάν εισιτήριο που θα διατίθεται. Το εισιτήριο εξασφαλίζει από μία φωτογραφία με την κάθε πριγκίπισσα δηλαδή σύνολο 3 φωτογραφίες για κάθε παιδί.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται σε κεντρικά σημεία του εμπορικού κέντρου Avenue.
Πριν τη φωτογράφηση στη σειρά αναμονής θα εισέρχονται μόνο όσοι επιδεικνύουν το αντίστοιχο εισιτήριο για τη συγκεκριμένη ώρα φωτογράφισης.

Για τη συμμετοχή των παιδιών στις παράλληλες δραστηριότητες δεν απαιτείται εισιτήριο και είναι επίσης δωρεάν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved