Δείτε τι κάνει η κόρη της Καραβάτου και δεν μπορούν να την κουρέψουν! (εικόνα)

Η Κατερίνα Καραβάτου πριν από μερικές εβδομάδες επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και όπως είπε και σε συνέντευξή της η Αέλια ανυπομονεί να αποκτήσει ένα αδερφάκι.

Δείτε τι κάνει η κόρη της Καραβάτου και δεν μπορούν να την κουρέψουν! (εικόνα)

Πριν μερικά λεπτά η γνωστή παρουσιάστρια που είναι λάτρης των social media δεν μπόρεσε να αντισταθεί και φωτογράφησε τη μικρή της κόρη τη στιγμή που ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης προσπαθεί να την κουρέψει.

Όπως μπορείτε να δείτε η μικρή Αέλια είναι όρθια στην καρέκλα... και χορεύει ενώ η μαμά της, την κρατά από το χέρι για να μην πέσει. Η Κατερίνα σχολίασε, «Ο @panoskallitsis προσπαθεί - και τα καταφέρνει - να κουρέψει την Αέλια που χορεύει πάνω στην καρέκλα!!! Εγώ κάνω τον αφανή καβαλιέρο και η @elena_hristopoulou τον αφανή φωτογράφο. Καλημέρα σε όλους!».

Όποιος γνωρίζει τη μικρή Αέλια, ξέρει πολύ καλά ότι πρόκειται για ένα μικρό «μαϊμουδάκι» που σκαρφαλώνει όπου βρει ενώ είναι τόσο υπερκινητική που δεν μπορεί να κάτσει σε ένα σημείο πάνω από 10 λεπτά!

562346534673474785678960978 90890ot78i67

Από τη φωτογραφία ωστόσο, αν και η Αέλια τραβά τα βλέμματα, μπορούμε να διακρίνουμε την κοιλίτσα της Κατερίνας που ομολογουμένως φούσκωσε αρκετά!

56ye5tdyhgtuy6
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved