Για ποιο λόγο ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ ντρόπιασε το γιο του στο Instagram!

O γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπρούκλιν,  ο μεγαλύτερος από τα τέσσερα παιδιά της γνωστής οικογένειας, έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «Man About Town» ενώ και ο μικρότερος αδελφός του, ο 11χρονος Ρομέο, ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Burberry.

Για ποιο λόγο ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ ντρόπιασε το γιο του στο Instagram!

Η διάσημη οικογένεια τροφοδοτεί συχνά πυκνά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχόλια και φωτογραφίες των παιδιών της ενώ πλέον και ο Μπρούκλιν ανεβάζει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα δικά του σχόλια .

Όπως για παράδειγμα το σχετικά πρόσφατο που έγραψε σχολιάζοντας το αθλητικό φούτερ του: «Φορώντας το παλιό μου σχολικό Ralph Lauren». Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία ο 16χρονος είναι με κλειστά μάτια και φαίνεται να απολαμβάνει τη στιγμή...

Άμεσο όμως ήταν το σχόλιο του μπαμπά του, ο οποίος με παιχνιδιάρικη διάθεση, έγραψε: «Αυτό είναι το δικό μου φούτερ».

news

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε αμηχανία και ντροπή στο γιο του, όπως τουλάχιστον έγραψαν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ο οποίος καθόλου δεν εκτίμησε την ...παρέμβαση του πατέρα του.

Τον Σεπτέμβριο, ο Μπέκαμ είχε αποκαλύψει το παρατσούκλι του Μπρούκλιν, που είναι "Buster" , το οποίο έχει ως τατουάζ στο λαιμό του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved