Υβόννη Μπόσνιακ: Αυτή είναι η κόρη της... (σκίτσο)

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ πριν από εννέα μήνες περίπου έγιναν γονείς και πριν από ένα μήνα βάφτισαν τη μονάκριβη κόρη τους Ελένη.

Υβόννη Μπόσνιακ: Αυτή είναι η κόρη της... (σκίτσο)

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και το γνωστό μοντέλο κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπικής τους ζωής και δη τη μικρούλα τους κόρη που δεν θέλουν να την εκθέσουν στα μέσα.

Bosniak Remos2

Και οι δύο διατηρούν προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν δημοσιεύσει ούτε μία φωτογραφία της μικρής Ελένης, παρά μόνο όταν γεννήθηκε καθώς ο Αντώνης Ρέμος είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία όπου έδειχνε την Υβόννη να κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κόρη της.

 9087

Πριν μερικές ώρες όμως η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε ένα σκίτσο από μία χαριτωμένη μπεμπούλα όπου σκίτσαρε μάλιστα η ίδια. Ως σχόλιο είχε αρκετά hastag «#midnightdrawing #babyvana #mpenzemi #pencil #tsouptsoup #whenyoucantsleepatnight #pencildrawing #YB»!

 IVONI

Για όσους δεν γνωρίσουν το μοντέλο λατρεύει τη ζωγραφική και έτσι χθες τα μεσάνυχτα ολοκλήρωσε το σκίτσο της της βαφτιστήρας του Άντώνη Ρέμου και κόρης της κολλητής της φίλης Παυλίνας Κωσταγιού . Η ίδια μάλιστα έσπευσε να ευχαριστήσει την Υβόννη για το πορτραίτο της κόρης της Βάνας, σχολιάζοντας: «Είσαι θεά Υβόννη, το #mpenzemi μου. Ευχαριστώ!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved