Ο ιδρυτής του Facebook έγινε μπαμπάς! Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του και το συγκινητικό γράμμα

Ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ και ιδρυτής του Facebook καλωσόρισε μαζί με τη σύζυγό του Πρισίλα Τσαν το πρώτο τους παιδί την κόρη τους Μαξ Τσαν Ζούκερμπεργκ.

Ο ιδρυτής του Facebook έγινε μπαμπάς! Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του και το συγκινητικό γράμμα

Η Πρισίλα γέννησε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας και από τότε μαζί με τον διάσημο σύζυγό της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Τόσο η ίδια όσο και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μοιράστηκαν τα νέα με τους φίλους τους στο Facebook δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της μικρής Μαξ.

12341306 10102503989686391 7377090272350631935 n

Το ζευγάρι θα δωρήσει το 99% των μετοχών του - που με σημερινές τιμές προσεγγίζουν τα 42,3 δισεκατομμύρια ευρώ (45 δις δολάρια) σε αξία - σε ένα νέο πρόγραμμα φιλανθρωπίας που εστιάζεται στο ανθρώπινο δυναμικό και την ισοτιμία, είπε σε μια επιστολή προς την νεογέννητη κόρη τους.

Η Πρισίλα σχολίασε στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο σύζυγός της, «Νιώθω αρκετά συγκινημένη που μπορώ να σας συστήσω τη μικρή μου Μάξ. Η ύπαρξή της μας γέμισε με ελπίδα και μας ενέπνευσε να βοηθήσουμε ώστε να υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ από την πλευρά του όμως, δεν αρκέστηκε σε ένα απλό ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό, αλλά δημοσίευσε ένα μακροσκελές γράμμα που απευθύνεται προς τη νεογέννητη κόρη του όπου μεταξύ άλλων γράφει, «Μαξ σε αγαπάμε πολύ και νιώθουμε μεγάλη ευθύνη ώστε να αφήσουμε ένα καλύτερο κόσμο για εσένα και όλα τα παιδιά του κόσμου! Σου ευχόμαστε να έχεις μια ζωή γεμάτη με την ίδια αγάπη και τη χαρά που δίνεις εσύ σε εμάς. Ανυπομονούμε να σε δούμε να εξελίσσεσαι σε αυτό τον κόσμο! Με αγάπη Μπαμπάς και μαμά!»

Διαβάστε όλο το γράμμα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ ΕΔΩ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved