Δείτε τα καλούδια που μαγείρεψε η Μαρία Μενούνος για την Ημέρα των Ευχαριστιών (εικόνες και βίντεο)

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια είναι ένα αγαπημένο πρόσωπο, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και το τελευταίο διάστημα τα media ασχολούνται αρκετά συχνά μαζί της.

Δείτε τα καλούδια που μαγείρεψε η Μαρία Μενούνος για την Ημέρα των Ευχαριστιών (εικόνες και βίντεο)

Χθες η διάσημη παρουσιάστρια, με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών μας έδειξε τις ικανότητές της στη μαγειρική, καθώς μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τις φωτογραφιές, μας έδειξε όχι ένα ούτε δύο άλλα πάνω από έξι φαγητά που έφτιαξε με τα χεράκια της, αποδεικνύοντας το πόσο χρυσοχέρα είναι. Επίσης δημοσίευσε και μια ελληνική συνταγή που ξετρέλανε τους καλεσμένους της!

Έτσι εκτός από το βίντεο όμως, η Μαρία Μενούνος ανέβασε και φωτογραφίες από τη γαλοπούλα της τα λαδερά φασολάκια, το ψωμί που έφτιαξε με καλαμποκάλευρο και τα τηγανιτά κολοκυθάκια της που τα συνόδευσε με τι άλλο, με ελληνική σκορδαλιά φυσικά.

Γαλοπούλα

1galopoula

Φασολάκια λαδερά

1fasolakia

Ψωμί με καλαμποκάλευρο

1kalampokopsomo

Κολοκυθάκια τηγανιτά με σκορδαλιά

1skordalia

Εκτός όμως από το βίντεο που μας δείχνει τα φαγητά της στο φούρνο να ετοιμάζονται, δημοσίευσε και άλλα βίντεο που τη δείχνουν να έχει ξυπνήσει πρωί για να ετοιμάσει τη γαλοπούλα της και να φτιάχνει τα γλυκά της.

Μπορεί να μαγείρεψε για ένα έθιμο που γιορτάζεται μόνο στις ΗΠΑ αλλά το τραπέζι της όπως μπορείτε να δείτε και στο menu που ετοίμασε, είχε ελληνικά φαγητά που ξετρέλαναν τους 35 καλεσμένους της. Εδώ που τα λέμε ποιος θα αντιστεκόταν σε μια νόστιμη σκορδαλιά, σε μια χωριάτικη ελληνική σαλάτα και φασολάκια λαδερά;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved