«'Oταν σκέφτομαι τους παππούδες μου, νοιώθω…» ( φωτογραφίες)

Η Amy Luna, είναι φωτογράφος που ζει στο New Mexico. Αποφάσισε να κάνει ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στους δύο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της: Τους παππούδες της.

Είναι μαζί 61 χρόνια, έχουν τρία παιδιά, 4 εγγόνια και 9 δισέγγονα. « Δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά μου έχουν δείξει τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή και τι πρέπει να αγαπώ», σημειώνει η Luna.

Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες της, αποτυπώνονται καθημερινές στιγμές του ηλικιωμένου ζευγαριού, αιχμαλωτίζονται βλέμματα και κινήσεις, απαθανατίζονται αντικείμενα που χρησιμοποιούν. Είναι εμφανέστατη η πρόθεση της φωτογράφου να μεταφέρει στις φωτογραφίες της με ρεαλισμό τα συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας, όχι μόνο τα δικά της, αλλά και των παππούδων της.

Άλλωστε όπως έχει δηλώσει , αποτελούν για την ίδια πρότυπο αγάπης και αφοσίωσης, καθώς μετά από τόσο χρόνια, εξακολουθούν να είναι μαζί και να νοιάζεται ο ένας για τον άλλο.

Η γιαγιά της φωτογράφου είναι 81 και ο παππούς της 82.

“Είναι η ομορφότερη γυναίκα που ξέρω.Νομίζω ότι έχω κληρονομήσει πολλά από το χαρακτήρα της όπως το πείσμα της, το χάρισμα της, την αγάπη της. Ο παππούς μου από την άλλη είναι ένας ήρεμος και υπομονετικός , τις περισσότερες φορές, άνθρωπος. Είναι πολύ ξεχωριστός", αναφέρει μεταξύ άλλων η Luna στο φωτογραφικό της αφιέρωμα.

Εάν γνωρίσατε τους παππούδες σας, σίγουρα θα ταυτιστείτε με κάποιες από τις φωτογραφίες της Amy Luna.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved