Κατερίνα Καραβάτου: Πώς έμαθε ότι είναι έγκυος και τι αποκάλυψε για το φύλο του μωρού (βίντεο)

Η Κατερίνα Καραβάτου μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της, μπορεί να χαρεί πια ελεύθερα για αυτή την κύηση και να μιλήσει ανοιχτά για αυτό το νέο μωράκι που θα έρθει να συμπληρώσει τη ζωή της.

Κατερίνα Καραβάτου: Πώς έμαθε ότι είναι έγκυος και τι αποκάλυψε για το φύλο του μωρού (βίντεο)

Σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η γνωστή παρουσιάστρια ήταν υπέρλαμπρη, αυτό το σχολίασαν άλλωστε και οι παρουσιαστές του Πρωινού Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας. Η εγκυμονούσα Κατερίνα Καραβάτου εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το πως βιώνει τη νέα της εγκυμοσύνη, το πώς νιώθει η ίδια και ο σύζυγός της αλλά και το πώς νιώθει η μικρή της κόρη Αέλια.

Δείτε γιατί δάκρυσε η Κατερίνα Καραβάτου

«Είμαι στον τέταρτο μήνα! Δεν τον έχω κλείσει», είπε η Κατερίνα σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, σε ποιον μήνα της κύησης της βρίσκεται, και συνέχισε αποκαλύπτοντας το αν γνωρίζει το φύλο του μωρού καθώς και το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος. «Όχι, δεν έχουμε μάθει ακόμη το φύλο. Η Αέλια θέλει αγοράκι. Ο Κρατερός είναι στη φάση που θέλει το παιδί να είναι γερό όπως και εγώ και δεν μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία καθόλου να σου πω την αλήθεια».

«Ο Κρατερός το πήρε όλο πάνω του», είπε η Κατερίνα Καραβάτου ξεκινώντας να απαντήσει στο ερώτημα πώς έμαθαν ότι περιμένουν παιδάκι. «Εγώ σαν να το ένιωσα μέσα μου ότι έμεινα έγκυος και έτσι όταν ήμουν στη Χαλκιδική και επειδή δεν ήμουν καλά επειδή ήταν το μνημόσυνο του μπαμπά μου, πήρα το τεστ χωρίς να έχω καθυστέρηση».

Δείτε τη συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved