Δείτε γιατί δάκρυσε η Κατερίνα Καραβάτου (βίντεο)

Για την εγκυμοσύνη της και την επιθυμία της κόρης της Αέλια να αποκτήσει αδελφάκι και μάλιστα αγόρι, μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου, που ήταν καλεσμένη στο " Πρωινό".

Δείτε γιατί δάκρυσε η Κατερίνα Καραβάτου (βίντεο)

Οπως είπε θα γεννήσει στις 21 Μαίου στα γενέθλια του μπαμπά της. Αυτή την ημερομηνία της έχει δώσει ο γιατρός της. "Αισθάνομαι ότι ο μπαμπάς μου επικοινωνεί μαζί μου", είπε η Κατερίνα Καραβάτου, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα είχε αποκαλύψει ότι έμαθε για την εγκυμονύνη της στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από την ημέρα που έφυγε ο μπαμπάς της. Δεν είχε κάποια ένδειξη, αλλά κάτι μέσα της την ώθησε να κάνει το τεστ εκείνη την ημέρα. Μάλιστα, όταν το τεστ βγήκε θετικό, αναζήτησε σε ένα πρόγραμμα στο ίντερνετ την πιθανή ημερομηνία γέννησης και της βγήκε η ημερομηνία γενεθλίων του μπαμπά της."Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι μου μιλούσε", είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Καραβάτου είχε μία πολύ στενή σχέση με τον μπαμπά της και του είχε μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα την ημέρα που έφυγε από τη ζωή στις 28 Σεπτεμβρίου του 2014 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook μια τρυφερή φωτογραφία με τον μπαμπά της από τα παιδικά της χρόνια και έγραψε τα παρακάτω συγκινητικά λόγια από καρδιάς, για τον άνθρωπο που τη μεγάλωσε και την στήριξε όσο κανένας άλλος στη ζωή της.

"Έτσι ήμουν με τον μπαμπά μου! Με στήριζε και στα όμορφα και στα δύσκολα. Με πειράζει που δε θα το κάνει αυτό στην Αέλια. Του υποσχέθηκα ότι θα το κάνω εγώ. Ο υπέροχος κι αστείος παππούς Γιάννης θα είναι πάντα μαζί μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλοι μας για την πέρα από κάθε φαντασία αγάπη και στήριξη. Αγγελική, Κατερίνα Κρατερός, Αέλια".

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved