Κατερίνα Καραβάτου: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από το Instagram

Η Κατερίνα Καραβάτου παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη της και πλέον μπορεί να χαρεί την κάθε στιγμή χωρίς να κρύβει ένα τόσο υπέροχο και χαρούμενο γεγονός.

Κατερίνα Καραβάτου: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από το Instagram

Όπως όλες οι μέλλουσες μαμάδες, έτσι και εκείνη, ήθελε να περάσει το πρώτο κρίσιμο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, για να είναι σίγουρη ότι όλα βαίνουν καλώς και να νιώσει ασφάλεια για να το ανακοινώσει!

Πριν από λίγα λεπτά η γνωστή παρουσιάστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από το Instagram ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία ευχαριστώντας όλους τους θαυμαστές και φίλους της, για τις ευχές και την στήριξη.

5645674u7y6jyuhj56

«Καλό μεσημέρι σ όλους!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους για τις ευχές σας (μεταξύ μας δε νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω τη δύναμη και τη χαρά που μου δίνετε - είμαι απεριόριστα ευγνόμων!!!!!!) κι άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @peoplegreece, στην αγαπημένη μου @soniakazoni, στον ένα και μοναδικό @panoskallitsis και φυσικά στις υπέροχες Ιωάννα και Πωλίνα για το καταπληκτικό αποτέλεσμα!!! Καλό μεσημέρι σ όλους και τα λέμε αύριο το πρωί @sta_kalakathoumena @epsilon_tv»

Katerina Karavatou cover people 128

Η Κατερίνα Καραβάτου, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People, μίλησε αποκλειστικά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της! Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τη σημαδιακή στιγμή που έμαθε τη χαρμόσυνη είδηση και μίλησε για την επιμονή του Κρατερού για ένα δεύτερο παιδί, που… πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Με το καλό λοιπόν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved