Αυτό το γλυκό κορίτσι είναι η κόρη γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας

Η μικρή Σάρρα είναι πέντε ετών και μονοπωλεί όλη την αγάπη και το ενδιαφέρον της μαμάς της και του μπαμπά της.

Αυτό το γλυκό κορίτσι είναι η κόρη γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας

Στο βίντεο που δημοσίευσε χθες (18/11) βράδυ η μαμά της, όπως μπορείτε να δείτε τη δείχνει να παίζει με τον σκύλο της οικογένειας. Η γνωστή παρουσιάστρια αν και είναι fan των social media δεν ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες της κόρης της. Φαίνεται όμως πως χθες έκανε μια εξαίρεση καθώς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα παιχνίδια που κάνει η Σάρρα με τον σκύλο τους.

laspa

Η Κατερίνα Λάσπα, στο παρελθόν είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, για την κόρη της και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, «Της πήραμε ένα σκυλάκι και ήρθε πιο κοντά στην ιδέα, γιατί αρκετοί φίλοι της έχουν αδερφάκια. Το ζητάει, δεν πέφτει και στα πατώματα, αλλά τουλάχιστον δεν είναι αρνητική πάνω στη συζήτηση».

23laspa

Όσο για το εάν θα ήθελε η ίδια ένα δεύτερο παιδί, λέει: «Είμαι καλυμμένη. Θα το έκανα περισσότερο για το Νεκτάριο και τη Σάρρα, όχι για ένα έχει ένα ανθρωπάκι να παίζει, αλλά γιατί θεωρώ πολύ ιδιαίτερη τη σχέση αδελφών. Είναι εκπληκτική σχέση ζωής, εντελώς διαφορετική από εκείνη που έχεις με τους γονείς σου».

Δείτε την κόρη της να παίζει με το σκυλάκι τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved