Είναι μόλις 2,5 χρονών και διαθέτει γκαρνταρόμπα πολλών χιλιάδων ευρώ. Είναι κόρη της διάσημης ...

Δεν είναι ένα συνηθισμένο κοριτσάκι καθώς από την κοιλιά της μαμάς της ακόμα, είχε συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας. Οι γονείς της φροντίζουν να τροφοδοτούν τα μέσα ενημέρωσης με τις οικογενειακές τους στιγμές, ενώ η μικρή , αν και μόλις 2,5 χρονών, είναι από τα πλέον πολυφωτογραφημένα παιδιά της showbiz.

Είναι μόλις 2,5 χρονών και διαθέτει γκαρνταρόμπα πολλών χιλιάδων ευρώ. Είναι κόρη της διάσημης ...

Όπως όλα τα παιδιά, έτσι και το μικρό κοριτσάκι, τρελαίνεται για βόλτες , ειδικά στο ζωολογικό πάρκο, για τις πριγκίπισσες από την ταινία Frozen και για παιχνίδι.

Και εδώ τελειώνουν οι ομοιότητες με τα υπόλοιπα συνομήλικα παιδιά. Γιατί η North West, κόρη των Kim Kardashian και Kanye West , ταξιδεύει με ιδιωτικό αεροσκάφος, κάθεται στην πρώτη σειρά στις επιδείξεις μόδας των πιο γνωστών σχεδιαστών και φυσικά διαθέτει γκαρνταρόμπα πολλών χιλιάδων ευρώ ! Η συλλογή της, σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly, έχει ρούχα των σχεδιαστών Hermes, Alexander Wang, Stella McCartney, Celine, Lanvin, και Balmain. Ενώ μόνο τα σκουλαρίκια Lorraine Schwartz με τα οποία έχει φωτογραφηθεί η μικρή εκτιμώνται σε 50.000 δολάρια!

NORTH

Το ...φθηνότερο ρούχο της North, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι ένα λεοπάρ φόρεμα Roberto Cavalli που κοστίζει ...μόλις 200 δολάρια και ένα Oscar de la Renta, 350 δολάρια. Όμως, η μαμά Kardashian δεν κάνει εκπτώσεις ούτε στις παντόφλες της μικρής που είναι Charlotte Olympia και κοστίζουν 125 δολάρια.

-North-West

Περιττό να πούμε ότι η πλούσια γκαρνταρόμπα της North διαθέτει, εκτός από πανάκριβα ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ τα οποία συνδυάζονται απαραιτήτως με αυτά που θα φοράει η μαμά της.

north-west-piano
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved